17 січня 2014 19:03

Артем КИЧАК: "В "Динамо" шансов не имел, моя карьера только начинается в "Волыни"

Голкіпер «Волині» Артем Кичак сьогодні відповів на питання вболівальників у чаті офіційної клубної сторінки на Фейсбуці.

ПРО КАР`ЄРУ У «ВОЛИНІ»

Моя кар`єра тільки починається у «Волині». Тому бачу її тільки з найкращого боку. Буду намагатися виправдати довіру головного тренера, якнайбільше грати в основному складі. Докладу до цього найбільше зусиль. Стосовно моєї мети на наступний рік, то хочу закріпитися в основному складі і допомогти «Волині» перебувати якомога вище в турнірці. Наразі за «основу» не пропустив жодного разу, але ж і зіграв тільки два матчі. Ви ж пам’ятаєте, що у грі із «Іллічівцем» травмувався.

ПРО «ДИНАМО»

За час, коли був в першій команді, особливих шансів проявити себе не мав. Навіть в товариських матчах не грав. На тренуваннях старався, виконував усі вимоги. Можу тільки подякувати Михайлу Михайлову, який вірив у мене і підтримував у всіх напрямках.

ПРО АДАПТАЦІЮ У «ВОЛИНІ» І ЛУЦЬКУ


Освоївся я відразу в команді. Дуже хороший дружній колектив. Проблем з адаптацією не було. Подобаються ресторани луцькі (ми із дружиною Олею туди часто заходимо) і дуже привітливі люди.

ПРО ЗАПРОШЕННЯ ДО ЛУЦЬКА


Запросив мене у «Волинь» головний тренер. У мене не було жодних сумнівів, бо Кварцяний хотів забрати мене ще в «Кривбас» та «Металург» Запоріжжя. Тому я із задоволенням поїхав грати у Луцьк під керівництвом Кварцяного. Маю контракт на 2 роки. Стосовно Віталія Володимировича, то він людина дуже цікава, освічена і поважна. Тільки якнайкраще можу сказати про нього і як про тренера.