16 січня 2014 15:35
7

Верховная Рада законодательно запретила посещать футбольные матчи хулиганам

Верховная Рада запретила посещать футбольные матчи лицам, совершившим административные правонарушения на стадионе. Соответствующий законопроект поддержали 235 народных депутатов, передает корреспондент УНН.

Согласно закону, запрет посещать матчи может быть наложен на срок от 6 месяцев до 2 лет. Соответствующее решение может принять только суд.

В документе также отмечается, что запрет на посещение футбольных матчей накладывается за мелкое хулиганство, злостное неповиновение работникам милиции. Закон также предусматривает, что в случае нарушения запрета нарушитель может быть оштрафован от 20 до 40 необлагаемых минимумов доходов граждан.

Риги і комуняки прийняли знову якесь лайно
"шоу" на стадионах прибавится, играть станем лучше, семки и пиво наконец-то теперь перестанут жрать! заживем как в бундеслиге
Надо будет поосторожнее с всякими головными уборами, типа цилиндров с рожками и т.п., потому что после сегодняшнего голосования в этой придуркуватой Раде такой головной убор может быть не менее придурковатыми ментами приравнен к каске. Как следствие - штраф или "за грати".
підняттям рук голосували. фашисти кончені наприймали законів, тепер їх нічого не спасе
Сховати
Регламент Верховної Ради України Стаття 37. Види та способи голосування 1. Рішення Верховної Ради приймаються відкритим або таємним голосуванням у порядку, визначеному цим Регламентом (статті 47-50). 2. Відкрите голосування здійснюється: 1) кожним народним депутатом особисто за допомогою електронної системи в такий спосіб, що унеможливлює голосування замість народного депутата іншою особою. Результати голосування фіксуються поіменно, в тому числі з можливим роздрукуванням результатів голосування кожного народного депутата. На вимогу народних депутатів результати голосування можуть висвітлюватися на інформаційному табло електронної системи в залі засідань по депутатських фракціях (депутатських групах); 2) шляхом підняття руки
Сховати
1. За рух у колонах більше 5 авто - вилучення прав і автомобіля на 2 роки. 2. За діяльність інформагентства без держ.реєстрації - конфіскація техніки і продукції + великий штраф. 3. Порушення порядку мирних зібрань - до 10 діб. 4. Участь у мирних зібраннях у касці, форменому одязі, закривання обличчя - до 10 діб. 5. Встановлення наметів, сцени чи навіть звуку(!) без дозволу(!) міліції(!) - до 15 діб. 6. Неповага до суду - 15 діб 7. Невиконання вимог про обмеження доступу до інтернету - штраф 6800 грн. 8. Невиконання "законних вимог" СБУшників - штраф понад 2 тис. грн. 9. Протокол про адмін. правопорушення можна вже не вручати особі, яку вважають порушником (достатньо т.зв. "свідків"). 10. Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані" (!) 11. Блокування доступу до житла (цілком нова кримінальна норма) - 6 РОКІВ. 12. Наклеп (Повернуто до Кримінального Кодексу!!!!) - 2 РОКИ. 13. Поширення екстремістських матеріалів (!!!!) - 3 РОКИ. 14. "групове порушення громадського порядку" - 2 РОКИ 15. МАСОВІ ЗАВОРУШЕННЯ - 10 і навіть 15 РОКІВ (!) - будь-якого учасника Майдану можна садити за цією статтею, не кажучи вже про інші статті (!). 16. Збирання інформації про беркутівців, суддів та інших подібних персонажів - 3 РОКИ. 17. Погроза міліціонеру чи подібним персонажам - 7 РОКІВ. 18. збирання інформації про суддю - 2 РОКИ 19. НДО, які отримують кошти з-за кордону - тепер "іноземні агенти", мають платити податок на "прибуток" і офіційно називатися "іноземними агентами". 20. НДО не можуть здійснювати "екстремістську діяльність". 21. Церкви не можуть здійснювати "екстремістську діяльність" 22. Держава може прийняти рішення про ЗАБОРОНУ ДОСТУПУ ДО ІНТЕРНЕТУ 23. Громадське об'єднання вважається таким, що бере участь у політичній діяльності, якщо воно прагне впливати на рішення органів влади (тоді на таку діяльність і її фінансування треба просити завчасного дозволу держави). 24. Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) ЗАОЧНО, тобто у її відсутність на суді. 25. До відповідальність за порушення правил дорожнього руху тепер можна замість водія притягнути власники авто, якщо порушення зафіксовано автоматичним засобом. 26. Народного депутата можуть позбавити недоторканності і дати згоду на його арешт без розгляду профільним комітетом - одразу на пленарному засіданні ВР. 27. "Беркут" та посадовці, які вчинили злочини проти активістів майдану, звільняються від покарання.
Ух, наконец-то! Решили! Все, заживет теперь Украина, куда там Швейцарии.