4 грудня 2013 16:38
13

Игорь СУРКИС: "Все превратилось в фарс. Хочу, чтобы собрались все владельцы клубов"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що Прем'єр-ліга не поважає клуби. Про це він повідомив Еспресо.TV.

Зазначимо, що на сьогоднішні вибори президента УПЛ не приїхали представники київського "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Волині", "Таврії " і " Арсеналу". З необхідних 11-ти учасників зібралося лише 10. За словами Суркіса, ніякої змови не було.

"Президента Прем'єр-ліги повинні обирати власники клубів. Я дізнався, що вони не приїдуть на вибори, а відправлять своїх представників, тому і сам вирішив не їхати. Я навіть приготував краватку, але прийняв таке рішення. Якщо президента Прем'єр-ліги обирають віце-президенти та інші, то виходить, що нам вона просто не потрібна. Я хочу, щоб була повага до київського "Динамо" та інших клубів", - сказав Суркіс.

За словами президента, якщо Данілов хотів пролонгувати свої повноваження, то він міг звернутися до клубів з проханням проголосувати.

"Я нічого не маю проти Данілова. Прем'єр-ліга створена для того, щоб захищати клуби, а сьогодні ми перетворили це все на фарс. Я хочу, щоб зібралися всі власники клубів", - сказав Суркіс.

Зазначимо, що "Дніпро", Волинь" та "Карпати" відносяться до пулу Ігоря Коломойського. Виходить, що Суркіс та Коломойський виступили проти проведення виборів.

Нагадаємо, за словами гендиректора УПЛ Петра Іванова, Віталій Данілов залишиться президентом Прем'єр-ліги до наступної дати виборів.

Игорь СУРКИС: "Все превратилось в фарс - я оставляю Блохина!"
Я навіть приготував краватку, ------ Не мог понять зачем он приготовил кровать, Перевел через гугли, оказалось - галстук:) Феерический язык у вас, все-таки.
Сховати
а почему галстук должен быть галстуком? О_о
...эт скорее у вас Гал-Стук ! в немецком тоже кроватка.
Сховати
да и во французском, как и во многих других языках мира.
Не понял претензии Суркиса. Сам не приехал и возмущается, что другие не приехали.
Сховати
Влад, невже потрібно повторювати для тих, хто не зрозумів, що "рація на танку"(с) ! Суркіс чітко сказав - ВЛАСНИКИ, а не ті, хто приїхав насправді.
Статью читал ?
Колома,Ахмет енд сотоварищи сейчас судьбу страны решают,а тут буза в секторе любимой игрушки! Ну не до этого сейчас.Страну успокоят,новые сферы влияния поделят-узаконят,тогда и вернуться к футболу!
Когда уже закончется донецкий безпредел в нашем футболе. Нас спасет только объединенный чемпионат, там для Динамо и Днепра хоть что то светит. В нашем чемпионате только 3-4 место,выше поднятся ФФУ им не даст. И все это прекрасно знают. Все купленно ахмедкой. Пока у кротов будет 9 одноклассников о каком справедливом чемпионате можна говорить.
Правильно сделал, что не пошел. Если со стороны "Динамо" будет Суркис - президент клуба, а со стороны арендовца, зари и прочей шушеры приедет мелочь пузатая в качестве вице-президентов, то присутствие на таком заседании будет унижением для "Динамо".
Щас этот вопрос не актуальный...боюсь, ему не до футбола
КТО БУДЕТ СЛЕДУЩЮЩИМ ТРЕНЕРОМ, ИМС?????