14 листопада 2013 17:03
6

Артем МИЛЕВСКИЙ: "Вылезал через пассажирское сиденье"

Вкотре стрічки новин очолив Артем Мілевський та його гучна Ferrarri. Як повідомили турецькі й українські ЗМІ, вчора нападник потрапив в аварію, не впоравшись з керуванням спритного спорт-кара. За їх версією Артем повертався на машині з аеропорту, відразу після прильоту з України, у зв'язку з чим перебував у стані серйозного алкогольного сп'яніння.

Реалії всіх подробиць аварії вдалося з'ясувати ФАКТАМ.

Виявляється, винен в усьому Instagram. Ні для кого не секрет, що Мілевський є найактивнішим користувачем цієї соцмережі. Також не секрет, що після переїзду в Туреччину нападник максимально абстрагувався від спілкування з пресою. Всі новини про Артема "висмоктували" із залишених ним особисто коментарів за допомогою цієї програми. Артем про це прекрасно знає і ставиться з розумінням.

«Нехай краще так, ніж вигадують», - коментує Артем.

Але не тільки громадськість стежить за життям Мілевського в Instagram, а й він сам з непідробним інтересом спостерігає за життям тих, хто залишився в Україні і хто дорогий його серцю. Як виявилося, на чужині Артем нудьгує за простим спілкуванням. Виходить, Instagramm-це єдиний засіб зв'язку з зовнішнім світом, яке створює відчуття присутності в житті рідної країни, колишніх колег і друзів. Але саме ця злощасна програма і стала причиною аварії.

«Я згоден з тим, що це дурна аварія. Їхав на великій швидкості. Відволікся, і вже відбійник перед очима. І взагалі, сам винен і це моя справа. А алкоголь - це для всіх цікаво, особливо для журналістів. Але не завжди все так, як пишуть. Я не був в Україні, як розповідає ТСН, тож всім тим, хто хоче писати всяку нісенітницю, можу передати "привіт". Іншим всім дякую за теплі слова і підтримку і скоро буде new car, don't worry («нова машина, не хвилюйтеся»)», - заспокоїв шанувальників Артем.

Артем також повідомив, що поки не визначився з моделлю нового авто, але вже почав думати над цим.

Також спортсмен додав, що зараз почуває себе нормально.

«Тренуюся, всі підтримують. Це життя, ніхто не застрахований. Подушки спрацювали. Вилазив через пасажирське сидіння. Ще раз спасибі всім тим, хто переживає за мене», - сказав футболіст.

На питання про те, що конкретно в Instagram відвернуло увагу, Артем відповів коротко: "це особисте". Але з неофіційної розмови стало зрозуміло, що мова йде про представницю прекрасної статі. Можливо, серце Артема вже не вільне, і це красуня довела Мілевського до аварії під час з'ясовування стосунків.

По-моему, он уже через задний проход из своей жизни вылезает.Хотя,..не следует особо беспокоиться,как рекомендует сам Артём.
new car, don't worry. европа, мля
Спершу прочитав: "вЫлезал"
Сховати
смешно не знать рус язык
ХРАНИ ТЕБЯ БОГ, АРТЕМ!!!!
Артем! Ангел-Хранитель с тобой но лучше не искушай. Ну нафиг..