7 листопада 2013 17:25
9

Матчи Украины с Францией обслужат Чакыр и Скомина

Стали відомі бригади арбітрів на матчі плів-офф Кубку Світу ФІФА 2014 року, в яких національна збірна команда України поміряється силами зі збірною Франції.

15 листопада у Києві збірні України і Франції розсудить Джюнейт Чакир із Туреччини. Допомагатимуть головному арбітру асистенти Бахаттін Дуран та Тарік Онгун. Четвертий арбітр − Баріс Сімшек. 36-річний Джюнейт Чакир є арбітром ФІФА з 2006 року.

Шляхи турецького арбітра зі збірною України перетинались у вересні 2012 року, коли «синьо-жовті» розпочинали свій шлях у відбірному циклі КС-2014 виїзним матчем зі збірною Англії (1:1). Ще раніше під пильним оком Чакира збірна України здолала збірну Швеції у фінальній частині Євро-2012 у Києві (2:1).

На матчі-відповіді збірної України з командою Франції 19 листопада у Парижі працюватиме словенська бригада арбітрів на чолі з Даміром Скоміною (на фото). Асистентами головного арбітра на цьому матчі будуть Матей Жуніч та Боян Уль. Четвертий арбітр − Славко Вінчіч. 

Скоміна працював на трьох матчах за участю нашої національної команди. В офіційних зустрічах були обіграні Англія (1:0) і Фарери (2:0), а в товариській грі з Нідерландами була зафіксована нічия (1:1).

Надеюсь на Григория Михалыча.
Заканчивайте быть наивными господа вы верите , что кто либо допустит поездку на чемпионат мира не очень понятно страны с диктатором у власти и не попадание туда страны из которой главный человек в УЕФА ?? ОГРОМНОЕ ПОЖЕЛАНИЕ ОТВЕЧАТЬ ЧЕСТНО ПРЕЖДЕ ВСЕГО СЕБЕ а светлые идеалы и прочие красивые слова пусть не засоряют вам голову.
ЧАКЫР - НАШ ДРУГ! Один из моих любимейших судей.
Турецкий судья мне очень нравится.
Чакыр ничего еще а Скомина такая "Скомина". Скомина может нам подгадить, он умеет назначать левые пенальти и вестись на симмуляцию.
Дай бог, чтобы и дальше они оставались фартовыми...
Второй со Словении. Вспомнились голы пропущенныеи и погода во втором матче против Словении в 1999 году.
Чакыр Джерарда тогда удалил, значит на ранги и заслуги ему плевать
Пока-что оба фартовые...