1 листопада 2013 15:51

Артем СУХОЦКИЙ: "Лидеры "Динамо-2" - Алиев и Юссуф"

Напередодні матчу з «Динамо-2» прес-службі ПФК «Олександрія» вдалось поспілкуватись з колишнім гравцем київського клубу, а нині ПФК «Олександрія» Артемом Сухоцьким.

- Артеме, найближчий календарний матч ПФК «Олександрія» зіграє з «Динамо-2». Раніше тобі доводилось грати в цій команді. Які сильні та слабкі сторони ти можеш виділити?

- Я вважаю, що головним козирем киян є швидкість, адже більшість гравців молодого віку. Ще хотів би сказати про взаєморозуміння. Вже майже два роки динамівці без особливих змін у складі, тому я вважаю, що це їхні сильні сторони, а за слабкі нам мають сказати тренери на теорії.

- Кого б ти виділив зі складу киян?


- Безперечно, лідерами «Динамо-2» є О.Алієв та А.Юссуф тому, що вони мають більше досвіду, виступаючи за основну команду. А так, можу сказати, що всі інші хлопці молоді, талановиті, можуть гідно грати на високому рівні, тому когось із них відокремлювати немає сенсу.

- В складі «Динамо-2» є друзі?


- Друзів немає, але є с ким поговорити та згадати минуле.

- На початку чемпіонату ПФК «Олександрія» володіючи ініціативою, зіграв в «суху нічию» з киянами. До того ж, на останніх секундах самі ледве не пропустили. Чи не бажаєте довести, що клас та майстерність олександрійців вищий за молодих динамівців.


- Я пам’ятаю ту гру. Було дуже багато емоцій. І безліч моментів, і вилучення. Прикро, що ми здобули лише одне очко. Я сподіваюсь, що цього разу фортуна буде на нашому боці і ми впевнено здобудемо перемогу.