6 жовтня 2013 11:24

Бартулович: "Показали лучшую игру на выезде в этом сезоне"

Після вдалої гри та перемоги над запорізьким «Металургом», своїми думками про матч поділився Младен Бартуловіч, який сам собі зробив чудовий подарунок у вигляді забитого гола.

– Младене, прийми вітання з днем народження та перемогою.

– Дякую, перемога – це головне. Ми всі розуміли, наскільки є важливою гра проти «Металурга», наскільки цінними є ці три очки. Особливо перед складними матчами, що нас чекають у недалекому майбутньому.

– Забитий тобою гол це награна комбінація?

– Ні, так вийшло. Я був на підборі, а вийшло, що опинився сам перед воротами. Олег дуже класно навісив просто мені на голову, залишалося лише трішки підкорегувати політ м’яча. Вийшло дуже здорово.

– Ви взагалі очікували на легку перемогу?

– Та ні, ми не чекали, що буде легко. Всі ж бачили те, як «Металург» грав проти грандів. Тому ми здорово настроїлися і показали чи не найкращу гру на виїзді у цьому сезоні.

– Ти вже не вперше святкуєш день народження разом з Валерієм?

– Справді, ми вже не раз разом святкуємо, адже дуже довго граємо в одних командах. От сьогодні в кімнаті один одного привітали. Що я можу про Валєру сказати? Він роботяга і у нього дуже сильний характер. Але наші дні народження відійшли на задній план, головне те, що ми взяли три очки.