27 вересня 2013 22:19
48

Анатолий КОНЬКОВ: "Мы осуждаем такое поведение на украинских трибунах"

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прокоментував інформацію стосовно санкцій ФІФА по відношенню до Федерації футболу України.

− Ми занепокоєні таким рішенням. ФФУ робить все для того, щоб національний футбол розвивався з кожним днем і виходив на новий рівень. В той же час, ми знаємо, що є сила, направлена на дискредитацію українського футболу та всієї нації. Як Президент ФФУ, завіряю кожного вболівальника, який приходить підтримати національну збірну серцем, а не расистськими вигуками, що ми зробимо все для того, щоб і надалі нарощувати імідж національного футболу у світі.

Серед прихильників збірної не місце расизму, фашизму і будь-яким радикальним проявам. Ми засуджуємо таку поведінку на українських трибунах. Адже те, що хтось називає патріотизмом, шкодить країні, за яку ми всі переживаємо. Стадіон − є футбольною ареною, а не політичною.

Ми повинні із мудрістю прийняти та виконати рішення ФІФА. Звичайно, гра без підтримки українських вболівальників, які завжди палко переживають за збірну − дуже відчутна втрата для команди. Але я закликаю всіх, хто не байдужий до національної збірної, підтримати її біля телеекранів. Впевнений, що від вашої підтримки багато що залежить. І впевнений, що Михайло Фоменко знайде потрібні слова і збірна пройде цей іспит з гордістю. Іспит, після якого всі ми станемо ще сильніші. Майже завжди до великих звитяг важкий шлях. Ми маємо сили для того, щоб вийти із цієї ситуації із високо піднятою головою. 

Клади палицу, чертов сын, не хотим тебя больше. http://www.youtube.com/watch?v=TDXL3a29btA
При Суркесе не было такого бардака.
Где был замечен фашизм и расизм на трибунах во время данного матча???
Вот избрали президента ФФУ!? Полный ноль, ему надо ехать в ФИФА, а не из кабинета издыхать сожаления. Осел!
Коньков після зустрічі з коньяком видав дуже цінну заяву
это не призедент ффу!Это даунбаское чмо,которое не имеет ни чести ,ни совести!Поэтому нас и будут сношать при таком руководстве!Простите,наболело..
...твою ж маму .ну нет слов ,эти донецкие ,во главе с ..знаете с кем ,только над швецовым и ваксом могут свои понты колотить, и то за ...ньги .Он юрист ,да???Он г..вно (!!!!!!),он должен грызть землю и оспаривать это решение ,а он лёг на спину и ноги раздвинул ,тьфу,ганьба!!!!!!
Не президент а что-то с чем-то.
Г*вно ты, коньков, как и твои хозяева. Осуждает он, идиот
Вместо того чтоб "із мудрістю прийняти та виконати рішення ФІФА", лучше бы думал как опротестовать это решение.
Сховати
Ну какое, блин, опротестование? В Лозанну подавать?
Сховати
Не сомневайтесь, механизмы опротестования решений ФИФА несомненно существуют, просто мы о них можем не знать. Шансы на отмену или смягчение этого решения довольно велики, так как оно носит явно заангажированный характер и это можно доказать чиновникам принимавшим это решение. Нужно только поднять говноеда Конькова из коленно-локтевого положения и заставить его подать в ФИФА грамотно оформленную апелляцию, а уж там Суркис представит ее в нужном свете.
Такое же как и с наказанием ДК. Один матч скостили же.