20 вересня 2013 20:40
2

Младен БАРТУЛОВИЧ: "После "Шахтера" попробуем отобрать очки и у "Динамо"

Півзахисник «Карпат» розповів про очікування від матчу в Києві. 

- Наступного туру свій подвиг у Києві готові повторити? Чи до снаги «Карпатам» піднести ще один сюрприз, обігравши «Динамо»?

- Футбол така річ, де все можливо. Найсильнішою стороною «Карпат» є колективна гра. Саме за рахунок неї нам удається здобувати результат. Але в Києві нам буде точно непереливки. Усі розуміють, що «Динамо» - це гранд, багаторазовий чемпіон України. «Динамо» є «Динамо». Нехай навіть наразі вони переживають не найкращі часи, однак усе одно залишаються сильним клубом. До того ж, улітку у стан «біло-синіх» прийшло кілька висококваліфікованих футболістів. Гадаю, динамівці також на нас налаштовуватимуться дуже серйозно, адже їм є що втрачати. Старт сезону вони розпочали далеко не найкращим чином, тому з нами гратимуть на максимальних обертах, та ще й при своїх трибунах. Але нічого, «Шахтар» ми вже обіграли, можливо, зможемо й у «Динамо» залікові бали відібрати.

- А що можете сказати про вболівальників львівських «Карпат»? Вони справді настільки палко та відчайдушно підтримують свою команду, як про це говорять футболісти, тренери, журналісти?


- Це справді так. Львівські фанати фантастично вболівають, постійно спонукають нас йти вперед, вимагають забитих м’ячів. Без них - ми не команда. Вони частина нас, і ми їм безмежно вдячні за підтримку. Наші фани молодці, тож заслуговують тільки наших перемог. Узяти, наприклад, останню гру із «Шахтарем». Тоді вболівальники дуже сильно нам допомогли. Без їхньої підтримки, можливо, ми б і не створили сенсації.

- Мабуть, за таку перемогу й преміальні хороші пообіцяли?

- Поки про це нічого не чув. Подивимося, час покаже. Але головне, що ми щиро билися за клуб, тренера, вболівальників і за себе, не думаючи ні про які заохочення. І тепер уже керівництву оцінювати наші старання.

Эти могут
Отберите у нас главного тренера)))