19 вересня 2013 16:38
8

"Динамо" оштрафовано на 25 тысяч гривен, а Луческу - на 5

У четвер, 19 вересня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги та першої ліги.
 
КДК ФФУ завершив розгляд питання справи «щодо неправомірних дій вболівальників львівських «Карпат» 20 липня 2013 р. під час матчу 2-го туру чемпіонату «Металург» (Донецьк) - «Карпати» (Львів). За прояви неонацизму та расизму з боку вболівальників «Карпат» львівський клуб оштрафовано на 150 тисяч гривень. У разі повторення порушення буде розглянуто питання про проведення «Карпатами» чергового матчу чемпіонату без вболівальників.
 
Головного тренера луцької «Волині» В. Кварцяного відсторонено на один матч внаслідок вилучення під час матчу 9-го туру чемпіонату з київським «Арсеналом».
 
150 тисяч гривень має сплатити харківський «Металіст» за неправомірні дії вболівальників на стадіоні «Металіст» 15 вересня 2013 р. під час та після закінчення матчу 9-го туру чемпіонату з київським «Динамо», а київський клуб оштрафовано на 25 тисяч гривень за використання піротехнічних засобів та скандування своїми вболівальниками нецензурних виразів на адресу харківської команди.
 
За порушення головним тренером донецького «Шахтаря» М. Луческу вимог пункту 9 статті 15 Регламенту змагань ПЛ (щодо обов’язкового рукостискання головних тренерів команд до та після закінчення матчу) 13 вересня 2013 р. після закінчення матчу 9-го туру чемпіонату з львівськими «Карпатами» наставник «гірників» має сплатити штраф у розмірі 5 тисяч гривень.
 
За небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у матчі 10-го туру чемпіонату першої ліги «Олімпік» (Донецьк) − «Миколаїв», який відбувся 14 вересня 2013 р., гравця миколаївської команди С. Чучмана дискваліфіковано на два матчі.
За такое фаер-шоу метал надо было предупредить, что возможен матч без болельщиков при повторе
Кто следит тот знает Динамо штрафуют каждый тур,они оплачивают зарплаты всем лохам которые сибят в ФФУ,пусть подавятся.
київський клуб оштрафовано на 25 тисяч гривень за ... скандування своїми вболівальниками нецензурних виразів на адресу харківської команди. --- уже и за правду штрафуют((
а где штраф за оскорбление оф лиц уефа для хорей--суркис мудак-- было отчётливо слышно от позора по договорнякам железяк
Сховати
а где штраф за оскорбление оф лиц уефа ======================================= Все включено. А впредь, об оф.лицах уефы или хорошо,или ничего.. "Мудак"- это вам послышалось по ТВ.
Динамо же оштрафовано на 25 тысяч гривен за использование пиротехнических средств и скандирование своими болельщиками нецензурных выражений в адрес харьковской команды. МКГ=)
в ФФУ акция, обычно в этом сезоне ДК штрафовали на 50 т за пиротехнику
5000 гривен? Мда... Цыган себе абонемент на весь сезон купит, похоже...