7 вересня 2013 15:12
1

Бальчос провёл встречу с руководством "Буковины"

Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 6 вересня, мав зустріч з президентом Професіональної футбольної ліги України Мілетієм Бальчосом. У ході зустрічі, у якій також взяли участь в.о. тренера футбольного клубу «Буковина» Юрій Гій та генеральний директор клубу Віктор Олійник, обговорювались нинішні проблеми футбольної команди «Буковина» і намічались подальші кроки на шляху виведення її з кризової ситуації.

Керівник виконавчої влади краю, серед іншого, зауважив, що вдалося в короткий термін оновити склад команди і зараз більшість гравців «Буковини» – буковинські спортсмени. Це, за словами Михайла Папієва, сприятиме популяризації футболу в регіоні, залученню молодих гравців та збільшенню вболівальників на трибунах стадіону, які підтримуватимуть своїх земляків.

«Важливо, аби новий склад команди вже 14 вересня показав не лише хорошу гру з чернігівською «Десною» та 25 вересня - з дніпропетровським «Дніпром», але й вигравав. І це програма максимум, адже мінімум зроблено: «Буковина» як команда врятована та продовжує гру в 9-му турі першої футбольної ліги», - наголосив Михайло Папієв.

Мілетій Бальчос, у свою чергу, поцікавився настроєм гравців напередодні складних матчів, навчально-тренувальними умовами спортсменів та запевнив, що «Буковина» завжди може розраховувати на інформаційну та консультаційну підтримку зі сторони Професіональної футбольної ліги України.

Офіційний сайт ОДА Чернівецької області

Розігнали пристойну команду міцного середнякв першої ліги яка через рік могла претендувати на вихід в премєр лігу.а тепер роблять із себе "рятівників"...совість би малм"покращенці"