2 вересня 2013 11:21
5

Стали известны арбитры на отборочные матчи сборной Украины с командами Сан-Марино и Англии

Стали відомі бригаді арбітрів на відбірні матчі Чемпіонату Світу 2014 року, в яких національна збірна команда України поміряється силами зі збірними Сан-Марино та Англії.

6 вересня у Львові збірні України і Сан-Марино розсудить Ніл Дойл з Ірландії. Допомагатимуть головному арбітру асистенти Марк Гевін та Дермот Броутон. Четвертий арбітр − Падрейг Саттон. 35-річний Ніл Дойл проводить міжнародні матчі з 2011 року. Шляхи ірландського арбітру зі збірною України ще не перетинались.

10 вересня на НСК «Олімпійський» національні команди України та Англії розсудить португалець Педру Проенса. Асистентами на лініях у цьому матчі будуть Бертіну Міранда та Жозе Тріго. Четвертий арбітр − Дуарте Гомеш. 42-річний Проенса − арбітр ФІФА з 2003 року. Цей рефері працював на відбірному поєдинку ЧС-2006 між збірними Казахстану і України (1:2).

Цікаво, що Проенса двічі працював на матчах збірної Англії,, один з яких - на чемпіонаті Європи 2012 року в Україні та Польщі. Команда Роя Ходжсона у серії пенальті у чвертьфіналі турніру програла Італії, а в червні цього року у товариському матчі зіграла внічию з бразильцями. 

Проенса - очень классный арбитр. Думаю, судейство будет на высшем уровне.
Сховати
А может быть иначе в играх столь высокого уровня и напряжения?
Сховати
Например: http://www.youtube.com/watch?v=HY1_-MQp5XQ
Или: http://www.youtube.com/watch?v=KBJ2P79bDS8
Сховати
А ещё: