27 серпня 2013 23:46
1

Руководство "Буковины" ищет средства для выезда в Алчевск, игроки уже разъезжаются

Складна фінансова ситуація, що склалася цієї осені в чернівецькій "Буковині", перейшла в інший вимір. Раніше керівництво клубу повідомило, що фінансування команді вистачить лише до кінця серпня, а надалі доля "Буковини" є невідомою. Відповідно до цього футболісти "жовто-чорних отримали "зелене світло" для пошуків нових команд. Те, що все це - реальність, виявилося вже на цьому тижні, після яскравої перемоги в домашньому матчі Чемпіонату України серед команд Першої ліги проти ПФК "Суми".

За словами керівництва ФСК "Буковина", провідні гравці команди вже з понеділка вирушили на перегляд до інших українських клубів. "Ми, як і обіцяли, не будемо чинити нашим гравцям жодних перепон для подальшого працевлаштування. Звичайно, нам дуже шкода втрачати наших провідних футболістів, адже кожен із них є невід'ємною часточкою "Буковини", проте, нажаль, ми не маємо іншого виходу із ситуації, - зазначив генеральний директор "Буковини" Віктор Олійник. - Ми поважаємо тих, хто виступав за нашу команду, хто прикладав зусилля для того, щоби "Буковина" була серед кращих команд Першої ліги, хто виконував поставлені завдання. Саме тому, що наразі не можемо їх забезпечити, ми вирішили надати їм можливість підшукати собі інші клуби і продовжити грати у футбол. Хто зможе закріпитися в іншому місці - добре, побажаємо їм лише успіхів. Нікому заважати чи вставляти палки в колеса ми не будемо".

Також невідомо, чи поїдуть буковинці на виїзд в Алчевськ проти лідера чемпіонату - місцевої "Сталі". Наразі йдуть пошуки можливостей цього виїзду, тому все ж таки сподіватимемося на позитивний результат зусиль керівництва клубу.

Странные вещи происходят... Еще два месяца назад рвались в ПЛ, обижались, что не пускают... А за счет каких средств они там играть собирались? За счет чего давать финансовые гарантии? Мутно как-то все