22 липня 2013 21:30

Боровиков назначен вице-президентом "Карпат"

Сьогодні, 22 липня 2013 року на посаду віце-президента ФК «Карпати» було призначено Олексія Боровикова.

Олексій Костянтинович насамперед зосередить свої зусилля на вдосконаленні системності роботи клубу, його стратегічному та соціально-економічному розвитку.

«Я займатимуся стратегічним розвитком клубу. Не в останню чергу йдеться про його відкритість. Очевидно, що дії керівництва мають були спрямовані на те, щоб команда тішила своїх уболівальників і показувала кращі результати. Я пропоную відкрити двері, дати нашим уболівальникам більше інформації для розуміння того, які процеси відбуваються у клубі. У перші години свого призначення на цю посаду я спілкувався з хлопцями з ГО «Завжди вірні». Ми відразу знайшли порозуміння у питанні відкритості. До того ж побували на зустрічі з губернатором нашої області, підняли питання про те, що клуб має фінансуватися не лише приватними структурами, що має бути і підтримка місцевої влади» – розповідає віце-президент «зелено-білих».

«Можу сказати, що Віктор Вікторович Шемчук продемонстрував дуже лояльну та конструктивну позицію. Від нього надійшла пропозиція передати зруйновану базу «Сокіл» для створення Національної академії футболу під егідою ФК «Карпати» за підтримки держави, центру розвитку дитячо-юнацького футболу регіону. Як ви знаєте, ФФУ ініціювала створення такої Академії у Західній Україні, а інвестори «Карпат» готові виділити кошти на спорудження такого центру».

«Окрім того, у рамках цієї ж наради, до речі, ініційованої ще місяць тому ГО «Завжди Вірні», у мене відбулася розмова з новопризначеним директором стадіону «Арена Львів». Як ви знаєте, «Карпати» не могли дозволити собі переїзд на новий стадіон через непомірно високі витрати – 20 мільйонів гривень на рік. Новий директор запевнив мене, що перерахує витрати, пов’язані з експлуатацією стадіону і попередньо сказав, що актуальна сума може бути удвічі меншою. Таким чином ми з оптимізмом та довірою до влади очікуємо на протокол офіційної наради та готові до подальших спільних кроків» – підсумував Олексій Боровиков.