21 липня 2013 12:56

Годвин: "Карпаты" - команда моего сердца"

Так склалося, що цей прихід Самсона Ґодвіна в «Карпати» став вже четвертим. У 2002 році він приїхав до Львова нікому не відомим хлопцем з Польщі. Відігравши тут багато років, відправився в оренду до Караганди, а після повернення з Казахстану знову завоював місце в основі. Третій раз Сем «дебютував» в Карпатах після короткочасної оренди в Луцьку. Матч проти донецького «Металурга» став вже четвертим карпатівським дебютом для ветерана «левів».

«Я повернувся в «Карпати» і це просто чудово. Мені тут приємно і комфортно. Коли я був поза командою, то дивився за їхніми матчами, радів, коли вони перемагали і сумував, коли програвали. Усі результати брав близько до серця. Але тепер я щасливий, що повернувся» – ділиться думками нігерієць про своє чергове попернення до Львова.

«Безумовно, «Карпати» – це команда мого серця. Саме тут я почав грати на професійному рівні, тут у мене повірили».

«Сьогодні була дуже непогана гра. Перед матчем наш тренер попросив усіх гравців про дві речі: дисципліну і характер. І нам довелося 90 хвилин боротися проти дуже хорошої команди – донецького «Металурга». Без характеру, я вважаю, навіть одне очко було б важко взяти».

«Я був радий бачити таку велику кількість фанатів на гостьовій трибуні. Що я можу про них сказати? Вони частина мого життя. Я завжди відчував їхню підтримку. Коли я грав погано, вони готові були мене відлупцювати. Коли грав добре, то чув компліменти на свою адресу. У будь-якому випадку, я радий, що знову можу для них грати» – підсумував Самсон Ґодвін.