20 липня 2013 09:35
1

Милош НИНКОВИЧ: "Могу рассказать о "Черноморце" многое"

Екс-гравець київського "Динамо" Мілош Нінковіч, який з недавнього часу захищає кольори сербської "Црвени Звезди", прокоментував жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, згідно з результатами якого наступним суперником його команди може стати одеський "Чорноморець".

- Одесити, як і ми, близькі до виходу в наступний раунд, але зараз нам варто зосередитися на матчі-відповіді з ІБВ. Немає сумнівів в тому, що я надам тренерському штабу всю інформацію, яка мені відома про українську команду. Я можу розповісти багато речей, але про це пізніше. Жереб достатньо хороший, адже ми не потрапили на "Удінезе" або "Брюгге", тому нам просто необхідно спокійно підготуватися до матчу-відповіді у Ісландії. Коли прийде час, ми дізнаємося все, що нам потрібно знати про "Чорноморець", - цитує Нінковіча офіційний сайт "Црвени Звезди".

Нагадаємо, "Чорноморець" в першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду обіграв молдовську "Дачію" 2:0, в той час як "Црвена Звезда" з аналогічним рахунком вдома виграла у ІБВ з Ісландії. 

А хто в Сербії чемпіон якщо Цревена Звезда в Лізі Європи?