30 березня 2013 10:06

Исраелян: "У руководителей "Металлурга" нервы крепкие, Максимов остается"

Спортивний директор донецького «Металургу» Вардан Ісраелян запевнив, що відставка тренера Юрія Максимова у клубі поки не розглядається.

— Після матчу в Сімферополі Юрій Максимов сказав, що хоче достукатися до футболістів, адже шанси завоювати путівку в єврокубок утрачені. Також Юрій Вільйович додав: його чекає розмова з керівництвом. Вона відбулася?
— Так. А що стосується шансів потрапити в єврокубки, то вони залишаються. Наставник має слушність у тому, що треба достукатися до кожного гравця, адже будь-яка поразка тягне за собою психологічні проблеми.

— Максимов залишається головним тренером?

— Звичайно.

— І в керівників «Металурга» не здали нерви навіть після того, як донецька команда поступилася «Таврії», в якої по-суті був зірваний підготовчий процес…

— У керівників «Металурга» нерви міцні, тому вони й не здали.

— Водночас пригадується ситуація з Володимиром П’ятенком, якому давався повний карт-бланш, а потім його звільнили.

— Думаю, це різні ситуації, тож і порівнювати їх не варто.

— Команда опустилася на дев’яте місце. Попереду ще дев’ять турів, у яких лише один гранд в особі «Шахтаря». Порахуймо: вісім матчів, але Максимов сказав, що шансів на Європу вже немає. Вас це не насторожило?

— Зазвичай після програних поєдинків давати інтерв’ю не рекомендується. Адже все, що тренер говорить, він говорить на емоціях. Тому не думаю, що Юрій Максимов дотримується такої ж думки й сьогодні.