15 березня 2013 16:15
8

В перерыве матча "Динамо" - "Ворскла" болельщиков ожидают сюрпризы

На матчі «Динамо» - «Ворскла», який відбудеться цієї неділі в 17:30, дружні ряди уболівальників «біло-синіх» на трибунах НСК «Олімпійський» поповнять музиканти популярного українського поп-рок-гурту GOUACHE.

Сьогодні українська молодь знає групу за хітами "7 Секунд", "Тільки Любов Зупинить Час", Love Song, Feel It, Words, C'est La Vie, Simple Me. На НСК «Олімпійський» команда виконає для гостей одну зі своїх композицій в перерві матчу.

По закінченню першого тайму уболівальники зможуть взяти участь у традиційній футбольній вікторині, глядачі спробують виграти ексклюзивні сувеніри від партнера «Олімпійського» - Міжнародного фестивалю футболу «Великий м'яч».

Також під час матчу фан-клуб ФК «Динамо» проведе лотерею серед уболівальників, присутніх на стадіоні. У перерві комп'ютер випадковим чином вибере номер квитка-переможця, щасливий володар якого зможе обміняти його на м'яч з автографами улюбленої команди.

Нагадуємо, купити квитки на матч можна на офіційному квитковому порталі НСК «Олімпійський», а також у касах стадіону «Динамо» і касах на Троїцькій пощади. Ворота стадіону відкриваються за дві години до стартового свистка арбітра, о 17:30.

Приходьте на НСК і покажіть, як уміють вболівати фани ФК «Динамо» (Київ)!

Креатив от Семененко?
Сховати
Пока там Семенко креатива нам не видать.
он к стадионным делам не имеет отношения
По фотке я не узнал кто это. Хотя песни этого рекламокомпозитора слышал
Да уж нищаем.Призы то не слишком ценные. Раньше машины и телевизоры разыгрывали.
Кто-то хоть слушал этот популярный гурт? Я только сегодня из этой статьи узнал о существовании оного.
Сховати
Аналогично :)
слышал их песни. косят под брит-рок