1 березня 2013 00:13
5

Официально: Вукчевич - игрок "Карпат"

В останній день трансферного вікна львівські «Карпати» підсилилися колишнім хавбеком англійського «Блекберна» Сімоном Вукчевічем. Контракт підписано терміном до завершення нинішнього сезону з погодженою сторонами опцією продовження. У «Карпатах» чорногорський вінгер (може також зіграти на позиції атакувального хавбека) виступатиме під 3-м номером.

ДОВІДКА

Сімон ВУКЧЕВІЧ

• Народився 29 січня 1986 року в Тітограді (Югославія).

• Вихованець місцевого клубу «Будучность». У 2003 році перейшов до белградського «Партизана», за який зіграв 61 матч і забив 16 голів. У 2006 році став гравцем російського «Сатурна» (28 матчів, 1 гол). Уже через рік Вукчевіч переїхав до Португалії і підписав контракт з лісабонським «Спортінгом».

• За «зелено-білих» він провів 125 матчів, відзначився 23 рази і віддав 14 гольових передач. Після чотирьох років, проведених за «Спортінг» чорногорець став гравцем англійського «Блекберна» (21 матчі і 2 голи).

• У складі збірної Чорногорії Сімон Вукчевіч грає з 2007 року. Він взяв участь у першому офіційному матчі нової держави (до цього грав за збірну Сербії і Чорногорії) проти Угорщини. Загалом за збірну він провів 37 матчів і забив 1 гол. 

Ну что тут сказать нас до селекции Карпат очень далеко...Штилич, Кения, тот же Лукас, при том команда на 14 месте...
Сховати
Это типа щутка такая - приводить в пример службу селекции команды, занимающей 14 место? И как раз без указанных футболистов "Карпаты" Кононова 2 раза занимали 5-е места в чемпе и выступали в ЛЕ...
щутка=шутка:)
Сховати
Ты видел хоть одну игру этих футболистов??? А если учесть за какие деньги их покупали то нам очень далеко до них
Во у человека перепады в результативности: "перейшов до белградського «Партизана», за який зіграв 61 матч і забив 16 голів" "У 2006 році став гравцем російського «Сатурна» (28 матчів, 1 гол)" • За «зелено-білих» ("Спортинг") він провів 125 матчів, відзначився 23 рази і віддав 14 гольових передач" "став гравцем англійського «Блекберна» (21 матчі і 2 голи)"