5 лютого 2013 10:10
71

Ракицкий опять не сыграет за сборную

У понеділок, 4 лютого, національна команда України зібралася у Севільї. На момент прибуття головного тренера та вісьмох гравців, котрі прилетіли чартером з Києва, на них уже чекала решта викликаних футболістів, які приїхали до готелю «Барсело Ренасімієнто» з таборів своїх клубів, що готуються до сезону в Іспанії. Окремо з Мюнхена прилетів гравець «Баварії» Анатолій Тимощук.

Ракицький − в карантині

Єдиний, хто не зумів прибути на виклик збірної − оборонець «Шахтаря» Ярослав Ракицький. За інформацією лікарів донецького клубу, Ярослав був у контакті з вірусною інфекцією: хтось із гірників захворів на вітряну віспу. Оскільки Ракицький міг стати потенційним збудником цієї хвороби, було прийнято рішення не піддавати ризику команду.

Богданов затримався в «Динамо» 

Трохи пізніше приєднається до «синьо-жовтих» дебютант головного команди Андрій Богданов, котрому, на прохання тренерського штабу київського «Динамо», дозволили взяти участь у вчорашній контрольні грі киян проти румунського «Оцелула».

Перше тренування

Вчора ж збірники провели перше тренування під керівництвом Михайла Фоменка. У занятті, яке відбулося на тренувальних полях клубу «Севілья», взяли участь 22 гравці. У готелі залишився Тарас Степаненко, в котрого піднялася температура через харчове отруєння. 

На початку тренування Михайло Фоменко представив своїх помічників, після чого відбулося півторагодинне заняття. 5 лютого об 11-ій годині збірна України проведе офіційне тренування на «Естадіо Олімпіко» - арені, де відбудеться матч проти Норвегії. Перші 15 хвилин тренування будуть відкритими для засобів масової інформації. О 10.30 головний тренер національної команди Михайло Фоменко зустрінеться з представниками мас-медіа у конференц-залі стадіону

пошел он в 5ю точку.. нет сил смотреть на эти смехотворные отговорки.. много чести... Будь я тренером- дорога закрыта в сборную... и только под " присягой" верой и правдой служить сборной, после раздумываний, принять покаяния... я бы понял, если бы его наигровали в состав Челси, Барсы, МЮ, Милана и тд... тогда такая штука бы проконала... но то, что парень откровенно говоря, Ваньку валяет... держит всех за олухов- без комментариев.. большого мнения о себе...уж слишком..
а если его забанить?
донецк уже сделал сво зборную в верхушке власти теперь делают свою зборную и по футболу а рака гнать надо из зборной
Решить на уровне ФФУ. Ракитский- игрок донецкий ,а не украинский и в сборную не вызывать пожизненно!
у него такой набор заболеваний что в морг не возьмут.следующее мозоли на руках от бабла.какая украина румыны правят балом.
Ярик крыса, будь мужиком и просто откажись от сборной, это будет первый шажок к зарождению добра в тебе, и минус пару сантиметров цыганского ху9 из твоего очка
Сховати
красава.хорошо сказал.браво.
оба траванулись специально предложенной им бразильской кухней - не смогли отказаться, гусарил у плиты сам Фернандиньо!
Да,Бог с ним ,с этим Ракицким...Пусть другие играют.
я бы вообще отказался играть за сборную при этом конченом тренере...долбаная федерация...как можно было поменять эрикссона на этого дегенерата старого!?!
Мы должны понимать, что футболист человек подневольный! Весь праведный гнев нужно переадресовать к тренеру, которого называют мистер с большой буквы и к большому патриоту Украины Ахметову. Так что не судите...