15 січня 2013 19:37
9

Рыбалка прибыл на просмотр в либерецкий "Слован"

Хавбек киевского Динамо может продолжить свою карьеру в Чехии.

Сергей прибыл в расположение Слована, где ему предстоит пройти просмотр, сообщает официальный сайт чешского клуба.

"У Рыбалки есть неделя для того, чтобы показать все, что он умеет. Если он подойдет нам, то мы начнем переговоры с Динамо о трансфере футболиста", - заявил спортивный директор Слована Ян Нежмар.

провельно блохин делат етих супер звезд розганяет если не может в основу пробица пускай уходит в другой клуб
Продажа Рыбалки будет ошибкой ДК, можем упустить потенциально сильного игрока, только аренда и никакого права выкупа. Он ведь лидер нашего дубля, те футболисты что остаются, в основном слабее Рыбалки.
нормально так, треба ще знайти 4-5 клубів у європі, хай там наші дублери бігають :)
Сховати
Ще Санкт-Паулі :). Принаймні, Парцванія там на огляді перебував.
Полугодичная аренда, если я не ошибаюсь.
Цікаво, а звідки корені такого масованого трансферного коридору з Динамо в Слован?))) Але це явище є правильним! Он Люлька розкрутився трохи, вже повертається в Київ, а хто зна, може він стане тим самим новим Лужним?) А Сергію успіхів і швидшого повернення в Динамо вже як повноцінного гравця основи! :)
Сховати
Нет. Не станет. Лужный - боец, берсеркер старой закалки. Среди нынешней молодежи Динамо (да и не только Динамо) ребят схожих с ним по духу - нет и не предвидится в ближайшие лет пять.
Сховати
Якби я у всьому був впевнений настільки, наскільки ви відносно динамівської молоді, в мене було б найнудніше життя в світі :) І не зарікаймося відносно майбутнього, все можливо, життя - річ аж ніяк не передбачувана. Є лише винятки, що підтверджують правило! :) Просто я маю надію і сподівання відносно швидкого приходу нових Блохіних, Шевченків, Лужних і Лобановських, позначених на формі і в серці ромбом, буквою "д" в ньому і двома зірочками над ним!
так аренда или покупка ?