11 січня 2013 17:45
4

Свободу Павличенко: 14-го января состоится заседание апелляционного суда по делу семьи Павличенко

14 січня починається черговий етап у справі родини Павліченків. Засідання апеляційного суду, яке призначено на цей день - це один з останніх шансів для правосуддя хоч трішки відновити довіру до себе з боку українців. Це шанс розпочати пошук справжніх вбивць судді Зубкова, це можливість продемонструвати всім, що судді зацікавлені знайти злочинців, що вбили їхнього колегу, а не покарати невинних заради гарної статистики "розкриття злочинів". Чим більше суспільство дізнається про деталі цієї справи, тим більше людей розуміє, що на лаві підсудних - не вбивці. Вже й адміністративний суд скасував рішення покійного судді Зубкова, яке ніби-то було "мотивом їхнього злочину". А завдяки роботі журналістів, які розмістили в Інтернеті відео "зізнань Сергія", сумнівів у тому, що вбивці - не Павліченки, не лишилося ні в кого. Найгірше те, що на таку "роботу" слідства та суду зважають і злочинці - і продовжують безкарно вбивати суддів . В грудні було по-звірячому вбито суддю Трофімова та його родину.

Акції, марші, та мітинги на підтримку родини Павліченків проходять по всій країні, до них долучається все більше громадян. Більше того - з проханнями допомогти та зупинити суддівське свавілля до учасників цих акцій звертаються звичайні українці, які теж постраждали від дій служителів Феміди. Бо вони розуміють - лише спільна дія має достатню силу спротиву. Вони відчувають, що саме так, коли громада стає на захист звичайної родини, стає на захист власних прав та свобод, народжується громадянське суспільство. Лише чесний, справедливий, відкритий та об'єктивний розгляд справи Павліченків дозволить українцям довіряти суду, адже лише таке судочинство є правосудним та конституційним.

І цього ми вимагаємо. Лише пошук та покарання справжніх вбивць судді Зубкова дасть надію решті суддів відкрито та чесно, не побоюючись за власне життя, вершити судочинство. Ми вимагаємо негайно розпочати цей пошук.

14 січня, 9.30, Київ, Солом'янська площа

ОДИН ЗА ВСІХ, ТА ВСІ ЗА ОДНОГО! СВОБОДУ ПАВЛІЧЕНКАМ!


 

а где именно собирается народ? Хочу пойти, тикните в карту плыз.
Сховати
Соломенская площадь, там уже можно и по количеству людей будет понять куда подходить
піду обов'язково
я був на акції в підтримку родини павличенко у своєму місті - житомирі. давайте, товариство, чиніть на систему агресивний тиск і тоді ми переможемо