7 січня 2013 12:02
3

Сборная Украины U-18 разгромила Литву на турнире Гранаткина

7 січня у своєму другому матчі у групі "А" на турнірі ім. Гранаткіна у Санкт-Петербурзі юнацька збірна України U18 впевнено перемогла команду Литви. Рахунок матчу - 4:0.

Українська збірна з перших хвилин зустрічі запропонувала супернику комбінаційний футбол гру та високий темп гри, і це привело до успіху. Вже у дебюті зустрічі Артур Міранян з донецького "Шахтаря" зважився на дальній удар з 20-ти метрів, який влучив точно у ціль.

Команда Олександра Петракова продовжувала шукати щастя у атаках на ворота литовської збірної. На 21 хвилині захисник запорізького "Металургу" Едуард Соболь подвоїв перевагу "синьо-жовтих" над суперником.

Наприкінці матчу українська збірна отримала право на пробиття двох пенальті, які впевнено реалізували Артем Габелок з донецького "Шахтаря" і Артем Радченко з харківського "Металісту".

За підсумками матчу та двох зігранних турів, юнацька збірна України з чотирма очками очолила групу "A", а Артем Габелок вийшов на перше місце у списку бомбардирів. У його активі - чотири забитих м'ячі. Також у цей день відбудеться зустріч суперників української збірної - команд Азербайджану та Чехії. 

Все больше и больше игроков с шахты и Метала, печально..
Вот оказывается, что и в Украине есть игроки для сборной не только из ВКДК-аж удивительно! Вот бы это знать и тренерам молодёжной сборной, которые упорно ставили в основу игроков из Д-2, которые не тянут даже 1 лигу-отсюда и результат! Просмотри молодёжь из Динамо, Шахтёра, Днепра, Кривбасса - которые среди молодёжи являются одними из лучших и молодёжи найти можно с головой!
комбінаційний футбол гру та високий темп гри