5 січня 2013 12:55
3

Сборная Украины U-18 сыграла вничью с Чехией на турнире Гранаткина

5 січня у своєму першому матчі у групі "А" на турнірі ім. Гранаткіна у Санкт-Петербурзі юнацька збірна України U18 зіграла у нічию з Чехією. Рахунок матчу 3:3.

У першій частині гри українці вели у рахунку та досягли переваги у два м'ячи - їх забив Артем Габелок з донецького "Шахтаря" (один гол він реалізував з пенальті). Збірній Чехії вдалося відгратися, але потім наші хлопці знов вийшли уперед - відзначився Дмитро Луканов ("Зоря" Луганськ).

Нажаль, суперникам України вдалося вдруге наздогнати нашу команду у рахунку. Матч так і завершився з нічейним результатом, хоча наприкінці зустрічі українці втратили шанс перемогти - київський динамовець Євген Чумак не забив пенальті.

Також у цей день у групі "А" відбудеться зустріч збірних Азербайджану та Литви. 

Очень печально,что по это- му возрасту так сдало позиции *Динамо*.Давно известно,как зажрался Лухтанов,большую звезду поймал Тищенко...Это все отголоски деяний Крощенко!!!Динамовская школа давно перестала открывать и развивать доморощенные таланты.Была налажена система завоза 13-16 кем-то взращенных(зачастую довольно слабеньких)пацанят...Естественно-Контракты...Откаты...
знаю лично двух игроков,Чачуа,Шекель
Можно глянуть, кому интересно. http://granatkin.com/index.php/ru/novosti-turnira?view=featured