15 вересня 2012 07:48
5

Николай КОСТОВ: "Поздравляю "Динамо" с заслуженной победой"

Ніколай КОСТОВ, головний тренер «Карпат»:

– Заслужена перемога «Динамо», з якою я вітаю тренера і гравців нашого суперника. Кияни грамотно побудували гру в центрі поля, зокрема, за рахунок дій Краньчара, Велозу і Раффаеля. Наші футболісти не зуміли цьому як слід протидіяти. Можна сказати, що ми на класі поступилися в середині поля, ми поступилися закономірно. Ще раз вітаю «Динамо» з перемогою.

– Що можете сказати про гру вашої команди?
– Зараз я не можу дати об'єктивну оцінку нашій грі в цьому матчі. Але, звичайно, в першому таймі ми зіграли слабо. Після перерви, за рахунок проведених замін, поліпшили процес контролю м'яча, почали активніше атакувати, краще грали в короткий пас. Але і цього не вистачило – ми занадто пізно почали грати в такий футбол.

– Дебютант «Карпат» Пучковський виправдав ваші очікування?
– Так. Пучковський – наш вихованець. Це футболіст, що володіє хорошими якостями. Сьогодні ми дали йому шанс, і він зіграв непогано.

– Кас'яна «Карпатам» сьогодні не вистачало?
– Ні, не думаю, що причина поразки у відсутності Кас'яна. Просто наші півзахисники не виконали своїх обов'язків. Повторюся, «Динамо» заслужено перемогло.

Нормальный тренер одективный и Карпаты при нем начали играть лутше.Хотелось бы ему пожелать удачи в будущем.Но судейство убивают Карпаты.Особо после игр с такими командами как дон.МЕТАЛУРГ,ИЛЬИЧЕВЕЦ,ТАВРИЯ.
Так само Семіну далеко до команди Лобаноського!
У Костова тоже есть прекрасный референс, его МетаДон - самый лучший из МетаДонов :)
Костову до команды Кононова, двухгодичной давности, шагать и шагать...я не понимаю, как президент клуба мог угробить такую команду...это не понятно мне...
Сховати
Так само,як Динамо Семіна далеко до Динамо Лобановського!