4 червня 2012 21:07
2

Майкон вовремя не прибыл в расположение "Волыни"

Гравці і тренери ФК «Волинь» сьогодні зібралися на стадіоні «Авангард» після короткої літньої відпустки. У найближчі декілька днів «волиняни» пройдуть медогляд і розпочнуть тренувальний процес. Перше «втягуюче» заняття сьогодні вже відбулося на стадіоні «Підшипник».

«У перші два дні будемо проводити по одному тренуванню в день, згодом перейдемо на режим дворазових занять», - розповів клубній прес-службі головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко.

У розташуванні команди з`явилося кілька нових виконавців. З вихованцем волинського футболу Вадимом Панасом, останнім клубом якого була «Оболонь», вже укладено попередній контракт, інші перебувають на перегляді. З оренди в "Нафтовику" повернувся голкіпер Сергій Літовченко.

Кілька гравців «Волині» не приїхало до Луцька. Захисник Ванче Шиков отримав відпустку, адже у травні перебував у національній збірній і відіграв два товариські поєдинки проти Португалії та Анголи. Македонець приєднається до «Волині» уже на зборах в Словенії. Закінчилася угода оренди із півзахисником В’ячеславом Шарпаром, права на якого належать харківському «Металісту». Попри діючий контракт у Луцьку наразі не з`явився бразильський нападник Майкон Олівейра.

Вдома гравці «Волині» пробудуть до 10 червня, аби того ж дня відбути до Словенії. Із 10 по 24 червня у містечку Птуй під Марібором триватиме перший навчально-тренувальний збір «Волині». Наразі заплановано проведення кількох контрольних поєдинків: 14 червня із російським «Сибіром» або луганською «Зорею», 17 червня із словенським «Цельє», 20 червня із хорватським «Інтером» (Запрешич) та 23 червня із російським ФК «Краснодар».

нужно подсуетиться и хапнуть его.парень ведь не плох
нужно подсуетиться и хапнуть его.парень ведь не плох