29 квітня 2012 12:30
12

Михалик и Алмейда рискуют пропустить матч с "Таврией", а Вукоевич – и с "Шахтером"

Цікаві речі з жовтими картками тривають. Наприклад, після останнього матчу із «Шахтарем» наставник «Таврії» Семен Альтман договорився до того, що, виявляється, його підопічні, перебуваючи на межі дискваліфікації, берегли себе і не грали на межі фолу.

Ціною таких «оберегів» стали деякі голи «гірників», принаймні один. А з іншого боку – в сімферопольців і справді з цим проблема – за тур до зустрічі з «Динамо» на межі покарання опинилося аж шість гравців.

«АРСЕНАЛ»
На межі дискваліфікації перебувають Шацьких, Старгородський, Міколюнас, Кобахідзе, Погорілий – по 3 жовті картки. Якщо у матчі з «Волинню» вони отримають попередження, то пропустять гру з «Кривбасом». Ще двоє гравців – Польовий, Богданов – мають у пасиві аж по 7 «гірчичників», і їм загрожує завершення сезону завчасно.

«ВОЛИНЬ»
Симінін, Шиков – 7, Піщур, Леандро – по 3. У матчі проти «Арсеналу» в останніх двох є ризик пропустити зустріч проти «Зорі», а Симініну та Шикову – завершити завчасно сезон.

«ВОРСКЛА»
Красноперов, Курілов, Безус – по 7, Оберемко – 3. У матчі проти «Таврії» в останнього є ризик пропустити зустріч із «Металістом», а Курілову, Безусу і Красноперову достроково завершити чемпіонат.

«ДИНАМО»
Вукоєвич – по 7, Михалик, Леандро Алмейда – по 3. У матчі проти «Зорі» для всіх трьох є ризик пропустити зустріч із «Таврією», а Вукоєвичу, якщо буде «золотий матч», то є ризик пропустити і його.

«ДНІПРО»
Лаштувка, Кулаков, Калинич, Інкум, Мандзюк, Мазух – по 3. У матчі проти «Металурга» є ризик пропустити зустріч із «Карпатами».

«ЗОРЯ»
Білий Максим Іванович, Білий Максим Ігорович, Хомченовський, Сілюк, Ярмаш, Ференчак – по 3. У матчі проти «Динамо» є ризик пропустити поєдинок із «Волинню».

«ІЛЛІЧІВЕЦЬ»
Кожанов – 7, Савін, Яворський, Іщенко, Тищенко – по 3. У матчі проти «Оболоні» є ризик пропустити зустріч із «Металургом», а для Кожанова і взагалі сезон може завершитися.

«КАРПАТИ»
Голодюк, Мілошевич, Ткачук, Лукас – по 7, Кополовець, Гладкий – по 3. У матчі з «Кривбасом» є ризик пропустити зустріч проти «Дніпра», а Голодюку, Ткачуку, Лукасу та Мілошевичу – піти на відпочинок раніше.

«КРИВБАС»
Бабатунде, Бойко – по 3. У матчі проти «Карпат» є ризик пропустити зустріч із «Арсеналом».

«МЕТАЛІСТ»
Дишленкович, Валяєв, Хав’єр, Торрес – по 3. У матчі проти «Шахтаря» всі гравці ризикують пропустити зустріч із «Ворсклою».

«МЕТАЛУРГ»
Дімітров, Воловик – по 7, Казарян, Лазич, Маріо Сержіо – по 3. У матчі проти «Дніпра» є ризик пропустити зустріч із «Іллічівцем», а Дімітрову та Воловику завчасно завершити сезон.

«ОБОЛОНЬ»
Сибіряков, Корнєв, Лупашко – по 3. У матчі проти «Іллічівця» є ризик пропустити зустріч із «Чорноморцем».

«ОЛЕКСАНДРІЯ»
Чередніченко, Довгий – по 7, Салхі, Єрмак, Паньків – по 3. У матчі проти «Чорноморця» у всіх п’ятьох футболістів є ризик пропустити зустріч із «Шахтарем», а в Чередниченка й Довгого – і взагалі достроково завершити сезон.

«ТАВРІЯ»
Назаренко – 7, Кайта, Калініченко, Путраш, Єзерський, Аделей – по 3. У матчі проти «Ворскли» в них ризик пропустити зустріч із «Динамо», а в Назаренка і взагалі – завершити сезон.

«ЧОРНОМОРЕЦЬ»
Бурдужан – 7, Діденко, Сетті – по 3. У матчі проти «Олександрії» є ризик пропустити поєдинок із «Оболонню», а Бурдужан може завершити змагання у поточному сезоні.

«ШАХТАР»
Мхитарян, Дентіньо, Тейшейра – по 3. У матчі проти «Металіста» є ризик пропустити зустріч із «Олександрією».

Підготував Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, газета "Український футбол"

С командами класса Зари и Таврии наша атака должна разбираться без проблем, что называется на индивидуальном классе форвардов. Вот как к примеру несостоявшийся киевский Динамовец недавно забивал в финале Лиги Чемпионов два мяча, особенно второй http://www.youtube.com/watch?v=T5TZj8bqVis&feature=related С очередным трофеем и попаданием на клубный чемпионат мира, Умберто!
Если мы не обыграем Зарю - это всё до лампочки!
Сховати
Ну если Зарю не обыгрывать без Вуко- не фиг идти на "золотой матч".Боюсь ,что охота начнется в двух оставшихся играх за другими.
Мхитарян, Дентіньо, Тейшейра получат по карточке в матче с Металлом и технично выйдут на золотой матч, если конечно он будет.
Якось не зрозуміло написано:"Вукоєвич - по 7,Михалик,Леандро Алмейда - по 3.У матчі проти Зорі для всіх чотирьох...Де тут чотири виконавці?Чи автор вважає,що Леандро і Алмейда це два різні гравці?)))
Сховати
Карл Маркс и Фридрих Энгельс - это не муж и жена, а четыре разных человека. (с)
Сховати
Ну тоді,Аван Ахмад ібн-Пеін Оран Кейя Дігадон Сері Дірая Дато Лайла Утама Аван Хайн Нохд Юссоф - це ціла футбольна команда разом з тренерським штабом)))
))) это две сестры и внучатые племянницы старика Крупского!)
Какая отличная статистика у Шахтера! :))) Пипец!!! :)
ни в коем случае ВУКО!
Сховати
Его лучше вообще не ставить до игры с кротами. Иначе ему горчичник 100% впаяют, очень технично, чисто по-донецки, в ''лучших'' традициях Бакса...
Сховати
Если играть так, как с Волынью, и при этом ещё беречь основных игроков от карточек, то до "золотого матча" дело может вообще не дойти. Заря и Таврия в этом сезоне - достаточно крепкие команды, которые, к тому же, в играх против Динамо наверняка будут иметь и собственную мотивацию, и мотивацию от Шахты.