21 квітня 2012 15:46

На "Арене Львов" сыграют матч первой лиги

28 квітня на «Арені Львів» відбудеться матч першої ліги за участю ФК «Львів». Відтак, саме на цей матч заплановане проведення генерального тестування усіх служб міста – транспортної системи, роботи аеропорту, стадіону тощо.

Будуть відпрацьовані всі організаційні аспекти проведення у Львові турніру з футболу Євро 2012: безпекові питання, медичне забезпечення, робота експрес-маршрутів, транспортний периметр навколо стадіону, робота волонтерів, інформує медіа центр «Львів 2012».

«Під час цих 2-ох матчів – 28 квітня і 9 травня, ми будемо відпрацьовувати модель, яка буде працювати в дні ЄВРО. Вже будуть курсувати відповідні автобуси з центру міста до стадіону і на летовище. Фактично, буде перекрито в ці дні рух по вул. Стрийській – від вул. Наукової до стадіону. Курсуватиме тільки громадський транспорт, а приватний буде мати доступ до стадіону тільки за наявності спеціальної перепустки. Це все буде погоджено з нашими міськими службами. Треба відпрацювати модель, щоб зрозуміти, що нас чекає під час матчів ЄВРО 2012. Це дуже важливо, тому що мова йде про безпеку та життя людей», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.