18 квітня 2012 11:28

"Нива" и "Прикарпатье" полчаса отказывались выходить на матч

Матч 19-го туру Другої ліги між тернопільською Нивою та івано-франківським Прикарпаттям розпочався із тридцятихвилинним запізненням. Нонсенс, але обидві команди відмовлялися виходити на поле.

"Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову" — саме так можна охарактеризувати події, які передували стартовому свистку арбітра матчу Нива-Прикарпаття. Вкотре про себе нагадали борги тернопільської Ниви перед футболістами. Група гравців відмовилася виходити на поле стадіону у Тернополі, поки їм не погасять заборгованість по зарплаті. А вона, до речі, становить оклад у сім місяців. Минулого року за такої ж ситуації затримався матч з новокаховською Енергією.

Цікаво, але футболісти івано-франківської команди теж не хотіли розпочинати матч. З неофіційних джерел стало відомо, що Прикарпаття могло і зовсім не вирушити на гру до Тернополя. А вже на місці, гравці суперників проявили солідарність із жовто-зеленими колегами.

Дивом гру вдалося врятувати і команди все таки вийшли на поле. Для Ниви другий невихід на матч міг бути фатальним. Команда минулого року не виїхала на гру з ПФК Суми. За регламентом Другої ліги команда, яка двічі не з'являлася на полі — автоматично виключається зі складу учасників ПФЛ.