13 квітня 2012 21:02
38

КДК: "Вакс сознательно заменил в рапорте обоснование предупреждения Гармашу"

 У п'ятницю, 13 квітня, Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Федерації футболу України задовольнив апеляційну скаргу київського «Динамо» на другу жовту картку півзахисника Дениса Гармаша, отриману ним у матчі 26-го туру чемпіонату України проти донецького «Шахтаря», що призвела до вилучення гравця.

 

Таким чином Гармаш може брати участь в найближчому матчі киян проти «Ворскли», який запланований на 14 квітня.

 

Приймаючи відповідне рішення, КДК узяв до уваги лист Комітету арбітрів ФФУ, де розтлумачено положення Правил гри, зокрема Правил 5 та 12 щодо винесення попереджень на підставі порушень у вигляді недисциплінованої поведінки та перешкоджання або затримки відновлення гри.

 

Висновки Комітету арбітрів наступні: "...у випадку, якщо йдеться про повернення на поле без попередньо отриманого від арбітра дозволу, то підстав для винесення попередження немає. Телевізійний відеозапис у чіткий спосіб, що не залишає місце для сумнівів, підтверджує, що гравець Гармаш не виходив за межі поля аж до моменту, коли гру було відновлено ударом від воріт з боку «Шахтаря», і тому попередження винесене за те, що відбувся вихід на поле без дозволу арбітра, не знаходить підстав у положеннях Правил Гри".

 

Детально вивчивши матеріали справи, відеоматеріали зазначеного епізоду тощо, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вважає, що рішення щодо винесення попередження Денису Гармашу, прийняте арбітром матчу 26-го туру Юрієм Ваксом, має явно помилковий характер.

 

А відповідно до п.2 ч.3 ст. 59 Дисциплінарних правил ФФУ, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ виправляє явні помилки в рішеннях дисциплінарного характеру, прийнятих арбітром. Також відповідно до ч.4 ст. 51 КДК ФФУ може розглядати тільки правові наслідки прийнятого арбітром дисциплінарного рішення у випадках, коли таке рішення спричинило явну помилку.

 

Отже, КДК зобов’язав ОПФКУ «Прем’єр-ліга» не враховувати правові наслідки рішення арбітра матчу 26-го туру чемпіонату України з футболу між «Шахтарем» та «Динамо» Вакса щодо вилучення футболіста Гармаша. Дане рішення у порядку статті 81 Дисциплінарних правил ФФУ набуває чинності та підлягає негайному виконанню після його отримання.

 

Цим же рішенням КДК інформує Комітет арбітрів ФФУ щодо встановлення факту, що при складанні свого рапорту Юрій Вакс свідомо замінив підставу попередження Гармаша на «недисципліновану поведінку: затримку поновлення гри» з метою приховування дійсної аргументації, яка не відповідала обставинам епізоду попередження футболіста.

 

А что этому пи...су переживать,ему там так загрузили мошну,что теперь ему может быть всё по барабану.Убий пі.да.ра.са. Настала пора, коли кожен із нас Постав перед вибором часу: До влади прийшли бандюки й брехуни, Наперсточники й свинопаси. Здолали державу і склали до ніг, П'ючи нашу кров як вампіри, А їхній пахан, ледь прибитий яйцем, Веде нас до прірви. Бандитом він був і бандитом зоставсь Тепер уже вищого класу. Бо вже не шапки, а мільйони краде – Убий пі.да.ра.са... За те що Вкраїну продав ворогам І заповіти Тараса, Привів табачню і московських попів – Убий пі.да.ра.са... Табачніки правлять свій відьомський бал, Зійшла, мов зоря, їхня раса. Ми знову раби й малороси-хохли – Убий пі.да.ра.са... Тебе не забуде Вкраїна коли, Шахтарю з Донбасу, Ти візьмеш у руки сталеве кайло І вб'єш пі.да.ра.са... Нема в нас святішої більше мети Чи іншого спасу! У бога прощення піди попроси І вбий пі.да.ра.са. Коли на тарілочці нас подадуть Кремлю, що вже плямкає ласо, То буде запізно, повстань і убий! Убий пі.да.ра.са.!
Казачок,засланный кротами зтот бакс.
А как Бакс улыбался, когда шел к Гармашу со второй карточкой... Вот это было МЕГА-ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО!!!!!!!!!!!!1
Баксу - судить только первенство кроватной фабрики между цехами, пожизненно. Мерзавец и подонок!
Бакс - скотина бессовестная, заставил страдать столько людей, я если честно, до сих пор не могу отойти, от этого абсурдного эпизода. А эту мразь, которая портит праздник футбола, я бы навсегда отстранил от судейства и не только в УПЛ. Это был не обычный заурядный матч, в котором ничего не решалось, это был матч за чемпионство!!! И он вытащил ШД за уши к "золотому матчу". Слов нет, быдло оно и в африке быдло.
Ты сам дятел дырявый рот закрой и прыгай в нору.
да нам пох ваш лысый! и вы все, дятлы дырявые нам пох!!! дрючить вас всегда будем!
Сховати
О. Подземный дыбилко. Распространенный представитель восточной фауны. Мозгов не имеет. Чему и рад вполне. Нафига козе баян
Ты там дятел дырявый рот закрой и прыгай в нору.
Вали на четырехугольную кучу шлака.Там верные воины Ахмет-хана.Такая падаль у нас по сумкам шарит(на работе).Хозяину служат.Тьфу дерьмо...
Піди краще вкради у своїх земляків пару кепок(на норкові шапки зараз не сезон),може попустить
Пардон, господа ДК болелы! Пока идёт война, не вижу повода для оптимизма. Ваксо-место пусто не бывает! Найдут (купят) другого, третьего... Коллина - домой!!!!!!!
Сховати
Коллину рано домой, а то донецкие такой шум подымут, пусть еще поработает, в принципе после него только роботам можно доверять
Сховати
Пусть, конечно, поработает, да только вот работы что-то не видно...
http://fcdnipro.com/users_data/pics/2/1361/pierluigi-collina-schit-suddejskoj-bratvy-6298.jpg И шо теперь мне делать со всем этим?
Называя вещи своими именами, Бакс совершил подлог, это не говоря о том, что он творил на поле. Сеньор Коллина, как в Европах смотрят на служебные подлоги? P.S. Хотя этому ублюдку, похоже, всё уже по барабану, ахметовских денег ему на 2 жизни хватит.