4 квітня 2012 14:00
9

Глава ДК УПЛ: "Мы бы могли рассмотреть инцидент с Хачериди, если бы это право у нас не отобрала ФФУ"

3 квітня на сайті Ua.championat.com з’явився коментар голови КДК ФФУ Стефана Решка, у якому він, оцінюючи поведінку Євгена Хачеріді у матчі 25-го туру Епіцентр Чемпіонату України «Динамо» - «Чорноморець», зазначає, що  «першою інстанцією, що розглядає подібні порушення, є дисциплінарний орган Прем’єр-ліги».

Із питанням, чи вивчатиме вищезазначений інцидент Дисциплінарний комітет ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ прес-служба звернулася до голови цього органу футбольного правосуддя Максима Бондарева:

− Ми могли б відкрити провадження по цьому інциденту, якби свого часу право на це у нас не відібрав КДК ФФУ. Хочу нагадати, як це було. У минулому сезоні, коли, відповідно до Регламенту змагань, Дисциплінарний комітет ПЛ розглянув епізод, у якому гравець «Арсенала» Матюхін грубо вдарив нападника «Оболоні» Мандзюка, який не володів м’ячем, то комітет пана Решка у відповідь на скаргу «Арсенала» відмінив санкції нашого комітету, вказавши у своєму рішенні, що, цитую: «тільки в компетенцію КДК ФФУ входять повноваження щодо застосування дисциплінарних санкцій за порушення, не помічені офіційними особами матчу». Таким чином, Контрольно-дисциплінарний комітет федерації створив прецедент. Другий момент: поточний сезон, випадок у матчі «Арсенал» - «Шахтар». За дії проти футболіста Симоненка, на які не відреагував арбітр, КДК ФФУ прийняв рішення дискваліфікувати Фернандіньо на один матч.

Якщо ж суддя бачив епізод за участю Хачеріді та не відреагував на нього, то згідно з Дисциплінарними правилами федерації, лише її Контрольно-дисциплінарний комітет має юрисдикцію «виправляти явні помилки в рішеннях дисциплінарного характеру, прийнятих суддею».

Тобто, незважаючи на те, бачив арбітр інцидент за участю Хачеріді та Бурдужана чи ні, − розглядом даної справи, так само як і можливими санкціями до Хачеріді, зобов’язаний зайнятися КДК ФФУ.

А там и не за что рассматривать. Факта удара не было. Хач брыкнул ногами и не попал. Или если бы чморец упал и корчился... Но чел нормальным оказался. Цыгане разные бывают.)
Нельзя отобрать то, чего нет. В отношении ПЛ и её президента это мозги, честность и порядочность.Единственное что они умеют и делают - это сдирают с клубом деньги.Марионетки, верёвочки от которых зажаты в загребущих щупальцах Ахметова.
З відновленням чемпіонату донецький тролізм значно посилився,зажали братів зі всіх сторін, це вже схоже на сплановану інформаційну війну. Стоїть завдання в кожному турі шукати компру на ДК. В останньому турі Одесити були переграні так, що не підкопаєшся,от і роздули епізод з Жекою.
"Нє ну шо воно воняє?"
Вечно воняет донецкими прихвостнями...
А вы бы не хотели рассмотреть инцидент с Фернандиньо, Срной, Кучером и прочей дрянью?
Сховати
Я бы еще рыбу добавил (хоть ему это и аукнулось), даже в России за такой же инцидент Эменике был наказан. А по Сырнику нужно не инцидент, а двухтомник рассматривать))
очередная канализационная вонь от данецкой своры!
"Мы бы могли рассмотреть инцидент с Хачериди, если бы это право у нас не отобрала ФФУ" - говорил бы уже правду, "мы бы ХОТЕЛИ рассмотреть дело Хачериди и наказать по полной". Но не судьба. Дашку выгонять нужно через матч за такое.