31 березня 2012 16:38
9

Матчи "Динамо-2" будут транслироваться на ТРК "Футбол"

30 березня підписано договір про приєднання ФК «Динамо» Київ до єдиного пакету комерційних та аудіовізуальних прав першої ліги.

На позачерговому розширеному засіданні Центральної Ради ПФЛ 20 березня 2012 року головний тренер команди «Динамо-2» Андрій Гусін повідомив, що свої домашні матчі «молодші динамівці» проводитимуть на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Враховуючи це, маркетинговим партнером ПФЛ ТОВ «Ліга Футбол» було активізовано переговори про приєднання ФК «Динамо» Київ до єдиного пакету комерційних та аудіовізуальних прав першої ліги, які завершилися 30 березня підписанням відповідного договору.

Таким чином, 100% клубів першої ліги увійшли до об’єднаного пулу, що дає змогу продовжити розвиток чемпіонату України серед команд клубів першої ліги як привабливого комерційного продукту.

Готовність стадіону «Динамо» до трансляцій не оминула уваги телеканалу «Футбол». Як результат, офіційний мовник ПФЛ транслюватиме щонайменше два домашні матчі «Динамо-2» – з «Буковиною» (28-й тур, орієнтовна дата проведення – 27 квітня, орієнтовний час початку – 19:15) та «Севастополем» (30-й тур, орієнтовна дата проведення – 08 травня, орієнтовний час початку – 17:00).

Адміністрація ПФЛ висловлює вдячність керівництву ФК «Динамо» Київ за конструктивну позицію на переговорах щодо входження до об’єднаного пулу першої ліги, а також запрошує глядачів відвідувати матчі команди «Динамо-2» на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського та переглядати трансляції матчів за участю «Динамо-2» на телеканалі «Футбол».

ты ба! медийная подпитка все больше доставялет.. на днях задумался, что мы имели на ТВ каких-то пару-тройку лет назад, и что сейчас.. картинка, поля, индивидуальное время трасляции матчей.. хоть все выхи смотри не хочу) теперь еще и Д-2 добавилось.. ляпотааа
Да? Не знал... Тобеж Динамо2 никогда не выйдет в премьер лигу?
Сховати
Никогда!;) Ну, конечно, если регламент не изменят...
Сховати
Или если первая команда вылетит из премьер-лиги…
Сховати
Чур меня(или тебя), чур...(( ;)
А Суркис говорил что у него нету фарм клуба :) Выйдет Динамо2 в премьер лигу вот и фарм клуб тебе
Сховати
По регламенту к сожалению запрещено)
not bad (c)
http://imglink.ru/show-image.php?id=8d5b94d93cd9da3f6ec662baf4a879ac