1 березня 2012 21:34
4

ФК "Прикарпатье" на грани исчезновения

Вчора відбулася сесія міської ради Івано-Франківська, в роботі якої взяв участь президент ПФЛ Мілетій Бальчос. Серед інших питань порядку денного депутати обговорили подальшу долю футбольного клубу «Прикарпаття», який наразі переживає не кращі свої часи. Проблем вистачає: клуб має заборгованість перед ПФЛ із заявкового внеску, а колишні гравці й досі не отримали своїх грошей. Станом на 27 лютого у складі команди залишилося усього 13 футболістів. Ситуація критична, адже до початку змагань залишилося трохи більше місяця, а рішенням Дисциплінарного комітету ПФЛ клубу заборонено реєструвати нових футболістів.

Перед депутатами виступив президент ПФЛ Мілетій Бальчос, який докладно поінформував про стосунки, що склалися між засновниками клубу. Власно, саме це є причиною такого скрутного становища, в якому опинився міцний середняк другої ліги.

«Один із засновників, міська рада, виконав зобов’язання згідно із договором про правонаступництво та заснування клубу. Інша сторона в особі ТОВ «Скорзонера» жодного з них не реалізувала. Саме це є причиною «нульової» ситуації в частині фінансування клубу. Крім цього, ДК ПФЛ прийнято рішення, у разі, якщо до 10 березня засновники ТОВ «Футбольний клуб «Прикарпаття» не виконають всіх зобов'язань, то клуб буде позбавлений права заявляти гравців на весняну частину чемпіонату України», - коментує результати засідання Мілетій Бальчос.

Президент ПФЛ закликав депутатів виважено підійти до розв’язання проблеми і прийняти об’єктивне рішення в частині подальших стосунків між засновниками. Наразі ж прийнято рішення провести найближчим часом збори засновників, аби поставити крапку у цьому питанні.

Бальчос підкреслив, що особисто він, виходячи з отриманої інформації, на жаль, не бачить перспектив надійного фінансування ФК «Прикарпаття».

да-да так воно і є(
столько клубов загубили,столько аж жуть!Потом сидят и думают,какую бы команду придумать(ф.к.Харьков и т. д.)А наши старые,добрые клубы приносившие радость исчезают навсегда
Сховати
Прикарпатье, Ниву Тернополь, Ниву Винница действительно жаль. Они и при союзе что-то значили
ех жаль,що в рідному для мене місті немає футбольної команди((