14 лютого 2012 12:49
1

"Кривбасс" взял на сборы Яколиша и Бойко

Вранці 14 лютого делегація футбольного клубу «Кривбас» вирушила на свій останній навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до весняної частини ЕпіЦентр чемпіонату України з футболу сезону 2011/12 рр.

Цей збір, що традиційно відбудеться на південному узбережжі Туреччини, триватиме до 25 лютого. Після цього «Кривбас» повернеться до Кривого Рогу, де готуватиметься до стартових ігор весняної частини чемпіонату.

Склад «Кривбасу» на цьому зборі не зазнав суттєвих змін – до складу делегації ФК «Кривбас» на другому зборі (Штанько, Федоренко, Лисицький, Сердюк, Габовда, Костишин, Васільєв, Бабатунде, Федорчук, Самодін, Канкава, Лобжанідзе, Єслінек, Бартуловіч, Матіч, Іващенко, Федорів, Антонов, Льопа, Петров, Лисенко, Валєєв) приєднаються голкіпер Денис Бойко та молодий 20-річний хорватський нападаючий Антоніо Яколіш («Шибеник» Хорватія).
склад не зірковий, але вони заслуговують на місце в Єврокубках. А ще більше заслуговує їхній тренер... Якбиж його в ДК, прицьому принципово розігнати всіх гравців старших за 25 років, залишити лише з українським громадянством. І дати право на частково самовільну трансферну політику))) Мені здається було б діло, і багато молоді заграло наладивши командний дух в команді, адже кривбасу йог не позичай....ех мрії......