20 січня 2012 19:06

"Карпаты" – "Оболонь" – 5:0. Бенефис Эрика

Чотири тайми по 30 хвилин – таким був формат першого товариського матчу «Карпат» у 2012 році. Суперником львів’ян став аутсайдер Прем’єр-ліги київська «Оболонь», яка готується до сезону в Трускавці.

 

У перших двох таймах Павло Кучеров переглянув потенційних новобранців, а з теперішніх карпатівців на поле у старті вийшли Олександр Ільющенков, Іван Мілошевіч, Артем Федецький, Андрій Ткачук, Муртаз Даушвілі. По перерві з’явилися Ігор Худоб’як, Ігор Озарків, Володимир Гудима та Ерік. Не зважаючи на солідну перевагу «Карпат», забитих голів не було. Хоча судді відмінили гол одного з потенційних новачків «зелено-білих». Ймовірно, не обійшлося без помилки з боку лайнсмена, який зафіксував офсайд після пасу Федецького.

 

Куди цікавішою виявилася друга половина матчу. На поле вийшла більш зіграна карпатівська команда. Спершу Ерік прекрасно виконав штрафний, згодом він же реалізував пенальті, призначений за гру руками у штрафному. По перерві Ерік вивів на ворота Крістобаля, якого зупинили з порушенням правил. Суддя знову вказав на позначку, але цього разу до м’яча підійшов Ощипко. Ігор гарматним ударом увігнав круглого під поперечку. На цьому карпатівці не зупинилися і невдовзі Ерік познущався зі всієї оборони суперника. Він почергово обіграв захисника, воротаря, ще одного захисника і після цього закотив м’яча у порожні ворота. А крапку у грі поставив потенційний новачок «Карпат», який після пасу Еріка перекинув м’яча через воротаря. Тож 5:0 – «зелено-білі» розпочинають рік з перемоги.

«Я радий, що так все сталося. Наша команда грала сьогодні просто супер, нам все вдавалося. Але це товариський матч, попереду чемпіонат, там буде важче. Про себе скажу, що мені подобається грати в «Карпатах», подобається Львів і я хочу продовжувати працювати» - ці слова українською мовою Ерік сказав без перекладача. Як він і обіцяв на представлені: вивчити українську мову для нього не буде проблемою.