11 січня 2012 21:11
1

Голкипер молодежной команды "Динамо" на просмотре в "Волыни"

Вранці 11 січня луцька «Волинь» під керівництвом Анатолія Дем’яненка вирушає до Туреччини на перший навчально-тренувальний збір поточного міжсезоння. За планами підготовки лучани перебуватимуть у турецькому Белеку до 21 січня і протягом цього часу проведуть чотири спаринги. Суперником у першому з них, котрий відбудеться 14 січня, стане албанський клуб «Теута» (Дуррес), котрий наразі лідирує у албанській суперлізі. Наступні контрольні матчі відбудуться: 17 січня – проти казахського «Актобе», 19 січня – проти німецького «Мюнхен 1860» та 20 січня – проти чеського клубу «Млада Болеслав».

У складі команди на перший збір відбули такі гравці:

Воротарі: Всеволод Романенко, Віталій Неділько, Сергій Літовченко.
Захисники: Сергій Сімінін, Ян Масло, Сілвіу Ізворану, Андрій Гринченко, Ванче Шиков, Леандро.
Півзахисники: Ігор Скоба, Олег Герасимюк, Євген Пічкур, Сергій Пилипчук, Рамон Лопес, Майа Гобер, Саша Стевич.
Нападники: Олексій Бабир, Олександр Пищур, Шумахер, Майкон Олівейра.

Крім того, на перегляд разом із «Волинню» вирушили: воротар Анатолій Тимофєєв (виступав за молодіжний склад київського «Динамо»), захисники Петар Планіч (ОФК Белград), Жоао Пауло де Соуза Дантас («Санто Андре» Сан-Паулу, Бразилія), Антон Кравченко («Нафтовик-Укрнафта» Охтирка), Олег Шандрук (ПФК «Севастополь»), півзахисники Микола Наконечний (ФК «Гагра» Грузія), Ігор Гордя (ФК «Гомель» Білорусь), нападник Душан Савіч («Работнічкі» Скоп’є, Македонія) і півзахисник Дмитро Зозуля, котрий перебуває на контракті у «Волині».

Також серед потенційних новачків варто виділити добре знайомих луцьким уболівальникам вихованців «Волині» – Юрія Дручика, який останнім часом виступав у Білорусі за «Бєлшину» (Бобруйськ), а у складі «Волині» має на своєму рахунку 61 матч, та Павла Рибковського («Арсенал» Біла Церква) – у «Волині» зіграв 62 гри, забив 2 гола.

Зазначимо також, що нападник Євген Павлов нині перебуває у складі молодіжної збірної України, котра готується до Кубка Співдружності 2012, котрий пройде з 19 по 29 січня у Санкт-Петербурзі. 

удачи Толе (это не Кичак, который согласен быть вечно 4 тым но в Киеве)))