9 січня 2012 20:24

Шуст: "Где продолжу выступления – еще вопрос"

Воротар донецького «Шахтаря», який першу частину сезону 2011-2012 провів на правах оренди в маріупольському «Іллічівці» Богдан Шуст поновив свій блог на сайті komentator.net.

"Свята провів у рідному Львові. А зараз час приступати до роботи. Тільки в якій команді я продовжу виступи – це ще питання. Орендний контракт із «Іллічівцем» завершився наприкінці грудня. Зараз матиму розмову із керівництвом «Шахтаря», за підсумками якої і визначиться моє майбутнє.

Взагалі, в «Іллічівці» мені комфортно працювати. В цю команду перейшов тоді, коли вона лише формувалася. В Маріуполі з’явилося чимало молодих футболістів. Звісно, багато з них виступає там на правах оренди. Але, як на мене, це неважливо. Мені було цікаво стати свідком процесу становлення команди. Впевнений, що наш колектив досягне результату. В таких командах приємно працювати. Завжди потрібно відповідати тому рівню, який задав колектив. Підвести його не маєш права. У нас із цим проблем немає. «Іллічівець» поступово прогресує, хоч і невеликими кроками. І це стосується всієї команди. Разом з іншими футболістами прогресую і я особисто. Можливо, я продовжу виступи у цій команді, чому буду радий. Але загадувати не буду, поживемо-побачимо."