9 січня 2012 07:05
143

Между "Динамо" и "Карпатами" идут переговоры?

Сайт elconfidencial сообщает со ссылкой на Родриго Фернандеса Лобелле, представителя Лукаса Переса из "Карпат", что в ближайшие дни может состояться переход испанского футболиста в киевское "Динамо". 

Сейчас идут переговоры между клубами. Если они завершатся успешно, Лукас станет первым испанским футболистом в составе киевской команды.

Визитка: Лукас Мартинес Перес

Ну він буде покраще Шеви і Кравця і може зіграти як чистого форварда так і на фланзі.
Сховати
Кто? И не смей мне сравнивать Шеву(теперешнего) и Кравца!;)) Хотя, конечно, и "теперешний" Кравец не лучше своего "старшего брата". Но, всё же, будем посмотреть...;)
Сховати
Лукас! А ти хіба не згоден? Кравець і Шеву не порівнювати? Вони трохи різнопланові гравці. Але користі від Шеви-ветерана більше ніж від *перспективного* Кравця.
Сховати
"Але користі від Шеви-ветерана більше ніж від *перспективного* Кравця." )))) Об этом уже писано-переписано. Посему, с твоего позволения, я эту тему опущу;) ЗЫ Да и "боюсь", что сюда сейчас сюда забегут однодневки-шевоманы и начнут флудить по полной - обсуждать не Шеву, а Вадима)))
Сховати
А смішного що о_0 ? Шева, якщо мені пам'ять не зраджує, у цьому сезоні забив 4 голи, а Кравець... Тому логічно що 4 голи для Динамо корисніші ніж 0. + Шева призер чемпіонату України по гольфу, а Кравець там навіть участі не брав))).
Сховати
о_О, аж ЧЕТЫРЕ гола!!!:) "а Кравець там навіть участі не брав)))." - так он же был травмирован!(( А потом, когда вылечился, Сёмин ему шанс так и не дал - ибо уж слишком сцикливый(((((((
А тим часом ЦСКА підписало за 3 млн. євро Вернблоома....
Даремно ви не в захваті, це швидкісний фланговий нападник, з взривною стартовою швидкісттю, технічний, від Мехмеді він точно сильніший, потенційно він один з троьх кращих лівих нападників - півзахисників в чемпіонаті України Ярмоленко, Лукас, Тайсон. От те що один з них вже є в Динамо Ярмоленко це питання, де буде грати Лукас ?
Сховати
Ярмола, как по мне, достаточно универсален, думаю, он свое место найдет, если ему будут давать такую возможность). Что касается сравнения с Мехмеды, думаю, пока рано делать выводы, второго мы толком и не видели.
Сховати
Мехмеді бачив на молодіжному ЧЕ, більше можу сказати, як тільки Лукас прийшов Карпати він перших пів року фактично не грав, але гравці Карпат відразу відзначали що Лукас потенційно найкращий в складі Карпат, проблеми в нього були з адаптацією (Лукас володів тільки іспанською мовою) вже пізніше прийшли інші іспанці Борха, Пачеко і Крістобаль, він ще далеко не реалізував на полі свої можливості і причини тут в провалі Карпат цього сезону. Я переконаний що попади такий гравець в наприклад Цюріх його ціна була не менше 10 міліонів. В нього є один недолік фізична чи то пак швидкісна витривалість, не вистарчає на 90 хвилин матчу, але над цим компонентом можна працювати. Лише повторю що гравець він рівня Ярмоленко чи Тайсона.
Сховати
"Лише повторю що гравець він рівня Ярмоленко чи Тайсона." Ты в этом уверен? Я просто к тому, что не столь часто видел его игру(( А то что видел, о том написал чуть выше.
Сховати
Так я впевнений, і не тільки за власними спостереженнями, а щей з особистих розмов з гравцями Карпат.
Сховати
Ок! Я тебе верю.
))) До Ярмоленка з Тайсоном йому, як мені рачки до Києва. імхо Кожанов виглядав симпатичніше. Не знаю що там тобі гравці Карпат казали, але те що я бачив(а бачив я досить багато), він середняк. У сегунді таких за 1 млн 5 штук визьмеш.
Сховати
Якщо ви чемпіон України по перегонах рачки :) то десь так ... за тиждень до Києва дойдете, як і Лукас до Ярмоленка ... В мене була досить тривала розмова про Лукаса з Кузнецовим близько години часу, не ставлю під сумнів ваш аналіз, але думаю що Кузнецов дещо більше вашого знає про можливості Лукаса.
І звичайно в сегунді є ще 5 таких, там же грає Барселона Б, та Вілльяреал Б, в якому робота з молодими вихованцями побудована ідентично до Барселони, тільки ці гравці вартують більше та не поїдуть з Барселони, хіба що за в тричі більші гроші :)
Сховати
Краще на ти, ок? Я не ставлю під сумнів знання Кузі, але де ці можливості Лукаса? От ти порівнював Тайсона і Лукаса, і мені здається, що ти щось напутав! Ти бачив всі ігри МХ у цьому сезоні? Тайсон, імхо, кращий гравець першого кола. Не спорю, у Лукаса є теж певні вміння, але його талант непіддається порівнянню з талантом Тайсона.
Не корректное сравнение. Если сравнивать, то Лукас это грубо говоря Коноплянка- вся игра это обыграть и пульнуть по воротам. На этом его функции заканчиваются. Прямолинейный игрок. А вот Мехмеди похож на Ярмолу, полезный игрок, может и обыграть на скорости и отдать хороший пас, и забить. Много двигается, светлая голова. Он не нацелен только на удар как Лукас, он намного команднее. В принципе для усиления лавки пойдет, а то даже выпустить на замену некого для обострения игры.
Сховати
З Коноплянкою не порівнюю, як на мене це супер талант, потенційно кращий футболіст України а можливо і претендент на ЗМ, якщо Дніпро врешті решт почне виправдовувати вкладені кошти.
Сховати
У Коноплянки исполнение получше чем у Лукаса, а так тип один, что один, что второй это ухудшенная копия Шакири. А вот сравнение с Мехмеди это мимо, с таким успехом можно с Милей сравнить.
Сховати
Нічого я не порівнюю, це вже стереопти, Мехмеді рівним рахунком ще нічого не показав, але те що він не в Україні вже ставить його вище :) оцінити його потенціал набагато важче мені (бачив його тільки на молодіжному Євро), думаю як всі інші, більше двох, троьх матчів його не бачили. Зате складається враження що Мехмеді ну як мінімум Фабрегас чи навіть Іньєста :) Хоча трансфермаркет та Скайспорт, відзначають саме його гру на вістрі нападу в штрафній площадці, але в нас його вже поставили під нападаючими, де він практично не грав ніколи.
Сховати
У Мехмеди 160 матчей в 20 лет, у Лукаса в его 23 года аж 37)) И это Мехмеди ничего не показал?) Смысл говорить Лукас лучше, если он за карьеру забил 6 голов и не блещет сейчас, а Мехмеди сейчас на подъеме и на слуху. Как у него сложится в Динамо это другое дело, игрок очень интересный и сравнивать его с Лукасом просто оскорбительно) Лучше с Кравцом сравни, возраст примерно тот же и игровые характеристики схожи!
По поводу его позиции, он там очень часто играет(из глубины). Можешь его интервью кстати найти, там он сказал про любимую позицию.
"Коноплянко - це супер талант, потенційно кращий футболіст України, а можливо і претендент на ЗМ" Это уже явный перебор!(( Абсолютно НЕ согласен!!! Хот и Коноплянка - неплохой футболист.
Сховати
Вот вот, в мире все меньше и меньше футболистов- эгоистов. Все больше ценятся командные игроки.
Сховати
Полностью согласен!
Всі видатні футболісти розпочинали як єгоїсти, а робота тренерів була направити їх вміння в командні дії, ви пригадайте молоді роки Роналду до 20 років та Мессі, чи будь кого з видатних на початку кар"єри !!! Саме тому Коноплянка супер талант, а чи виросте він в видатного тут багато роботи як в нього так і в тренерів його. Час покаже. Стосовно Мехмеді я зрозумів це Мессі купили в Динамо :) тільки приховали справжню фамілію :)
Сховати
Да не, просто сильный молодой игрок с опытом. Надеюсь Семин не загубит парня.
Новый шлак тянут в Динамо, а потом удивляются: где же результаты?!
Сховати
... и где игра?!
Что-то радости от интереса этим игроком у меня нет(. Надеюсь, что это очередная, жирная утка
Это уже не смешно...
зачем он нам?????? Это 100% утка))))
че-то я не удивлен...суркис продолжает рулить клубом с умом и любовью....весь шлак наш!
Звичайний гравець, не бачу сенсу його купівлі для ДК, більш всього ігри агентів. Хтось може підказати хто являється його агентом?
Як на мене краще у Чорноморця Політило викупити перспективний гравець + в нього солідний агент (його гравці- Касільяс, Маркізіо, Даша Сирна, Запата і тп) http://www.transfermarkt.de/de/sergiy-politylo/profil/spieler_58606.html
Сховати
Відоміший агент, більші витрати на перехід. Хоча переговори йтимуть простіше, звісно при наявності мішка грошей...
Сховати
А я казав до того, що відомий агент, УГ до себе брати не буде :) Так що тут дивлячись звідки відштовкуватись)
Сховати
В тому і проблема, що не УГ коштує грошей....
Сховати
Contract until: 30.12.2011 При бажанні безкоштовно взяли б :(
Сховати
Але чи дійсно він нам потрібен?
Сховати
так як він за Чорномерець грав- тоді звичайно ж. До того ж в нас проблема з фантазією в центрі поля, а Політило краще за Алієва поле бачить ІМХО