29 листопада 2011 14:14

Юношеские сборные узнали соперников

У вівторок, 29 листопада, у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування першої стадії відбірних турнірів ЧЄ-2013 серед юнацьких збірних. Про своїх суперників дізнались і українці, які разом з іншими учасниками кваліфікації вийдуть на старт восени наступного року.

Шлях до Словаччині

Сімнадцятирічні українські футболісти змагатимуться у 13-й групі. На підопічних Олександра Головка чекають двобої з Шотландією, Грузією та Люксембургом. До еліт-раунду кваліфікуються по два переможці від кожного з 13-ти квартетів, а також дві треті команди з найкращими показниками у матчах проти двох лідерів своєї групи. Вирішальні баталії континентальної першості пройдуть у Словаччині в 2013 році.

Литовські горизонти

У змаганні 19-річних суперниками українських юнаків, яких готує Юрій Мороз, стали Англія, Фарери та Естонія. Путівки до наступної стадії відбору отримають по два переможці від кожного з 12-ти квартетів, а також третій колектив з найкращими показниками у матчах проти двох лідерів своєї групи. У еліт-раунді до 25 щасливчиків приєднаються Іспанія, Сербія та Туреччинf, що мають найкращі рейтинги. Фінальні ігри влітку 2013 року прийматиме Литва.


ЧЄ-2013 (U-17). Перший раунд відбору

Група 13. Україна, Шотландія, Грузія, Люксембург.

ЧЄ-2013 (U-19). Перший раунд відбору

Група 12. Україна,
Англія, Фарерські острови, Естонія.