28 вересня 2011 12:00
12

Виктор ЛЕОНЕНКО: "Шахтер" может снова "получить на орехи"

Напередодні матчу другого кола групового етапу Ліги чемпіонів своїми думками про те, як має виглядати на полі проти "АПОЕЛЯ" донецький "Шахтар" зі "Спортаналітиком" поділився Віктор Леоненко.
 
- Може, це звучить не надто патріотично, але я відверто порадів з того, що "Порту" зробив із "Шахтарем". Так, португальці - це серйозна команда, але й "гірники" начебто клуб з амбіціями. А якщо порівняти її фінансові можливості з тим, що мають гірники - то це небо і земля на користь "Шахтаря".
 
"Порту" дав донеччанам прекрасний урок того, як насправді потрібно ставитися до футболу. Вони ж перевершили донеччан по всіх параметрах. Наші шановні високооплачувані "зірки" банально не встигали за португальцями.
 
Тому я б побажав "Шахтареві" перед матчем із "Апоелем" переглянули свою позицію стосовно того, з яким настроєм треба виходити на поєдинки. Сподіваюся, що після поразки від "Порту" вони перестануть літати поза хмарами.
 
Але як тут налаштовуватися, якщо навіть головний тренер нізащо не визнає своїх помилок, а вкотре звинувачуватиме у всьому суддю чи ще когось. На думку Луческу, проти нього та команди заледве не світова змова.
 
Так же не можна: хлопці, Ліга чемпіонів - це вам не чемпіонат України. Треба спочатку свої помилки визнати, а потім рахувати чужі. Якщо "Шахтар" вийде проти "Апоеля" з таким же настроєм, як проти "Порту", може знову отримати на горіхи, хоча апріорі має перемагати, хоч би проти "гірників" справді всі арбітри стали стіною.
 
Хто може стати головною зброєю "Шахтаря" у натиску на ворота суперника? Адріано… Йому, щоб забити потрібно вийти один на один із воротарем і то факт, що вцілить. До Євгена Селезньова взагалі важко слова підібрати: його перехід у Донецьк таємниця за сімома печатками.
 
Ну став найкращим бомбардиром сезону, але це ще не показник. Треба наступного року показати не гірший результат, щоб підтвердити свій клас. У його рішенні перейти в Донецьк логіки взагалі не бачу: бути кращим у "Дніпрі" і раптом перейти в Донецьк, де доводиться сидіти в запасі. Але це вже тема іншої розмови.

Как в воду глядел Леон. Кротам ещё и повезло, считаю: киприоты могли бы ещё пару закатить. Защита - проходной двор, особенно в центре.
пробував я вболівати за Шахту в кубках - нічерта не вийшло... за Карпати виходить,за Ворсклу вболіваю, за Дніпро нервуюсь і кричу... а Шахту не можу - напевне серцю не прикажеш. Вот і вболіваю проти... не люблю я його))))
я тоже был рад! согласен с Леоном!
Хочу что бы Зенит сделал Порто, Шахтер выскочек, а Динамо наконец сыгралось и вышло на очень высокий уровень и победа в лиге Европы была шагом к возрождению былой мощи ФК Динамо Киев, а то сердце у меня болит все больше, а хочеться увидет победителем лиги чемпионов! :-)
Всегда удивлялся такому поведению болельщиков! Хотя сам сильно психую когда любимый клуб Динамо играет не так как я хочу! Повторяюсь: как бы я не относился к ФК Шахтер- я поголовно не могу переносить их, но болеть буду за них и другие клубы СНГ, почему?- Потому что я с 5 лет болельшик не только Динамо и собратьев по СНГ когда не играет Динамо! А что судят против восточных команд безобразно это факт и меня достало это безобразие!!! Примеров море! Так что будьте по культурнее товарищи болельщики, рейтинги никто не отменял!
Олексей, я думаю, Влад хотел сказать, что Карпатам пока рано думать о лиге Европы, как не печально. Пока команда не показывает тот футбол и увы, мало вериться, что займет место в 6-ке. Так что Львов действительно еще должен доказать, что очки рейтинга для него важны, а пока нет
Нам не нужны очки в Еврорейтинге.Они нужны Полтаве и Львову.Нам нужна победа Апоэля...
Сховати
Какому Львову??? Парень ты был в коме с прошлого года?
Сховати
Не треба багато розуму, щоб зрозуміти - Полтава і Львів це відповідно Ворскла і Карпати. Не розумієш змісту - не хами людям!
Сховати
А Карпаты тут к чему??? Это не хамство, может просто забыл парень, что Львов тут не в тему
Сховати
До чого Карпати??? Та до того, що ця команда зі Львову, відповідно Ворскла з Полтави, я думаю зрозуміліше не скажеш. І саме про них людина каже, бо командам, які займають 5-6 місця і треба дані бали в рейтингу, оскільки без них вони не зможуть приймати участь взагалі в єврокубках. Не сприймай слово "Львів" буквально як назву клубу (який до того ж майже припинив існування). Споконвіку на головну команду міста чи регіону кажуть Київ(як на Динамо), Одеса(як на чорноморець), Львів, Донецьк, Харків і т.д.
а как мы порадовались ))) и думаю сегодня киприоты взуют шахту, даже не смотря на то что нам нужны очки в евро рейтинг!!!