26 серпня 2011 09:43

Ласло Болони "Забив, лишили львовян кислорода"

Післяматчева прес-конференція головного тренера ПАОКа Ласло Болоні.

- Перед грою я був нервовий, ми мали багато проблем в останні дні. Так, ми зробили добрий результат вдома. Для нас усіх було дуже важливо продовжити виступи в Лізі Європи, - цитує Болоні Інформаційний центр львівського клубу.

- Ми не могли задіяти Контрераса, Івіча, Пабло Гарсія та інших, я знаю тих, хто був не готовий повністю, принаймні ще вчора вночі.

Тому я маю подякувати своїм гравцям, вони показали характер і добру якість гри. А ще я дякую «Тоумбі» за першу гру та за підтримку трибун.

Щодо сьогоднішньої гри, тактично, ми намагалися тримати м’яча і не підпускати суперника на ударні позиції. Але у «Карпат» є три швидкі нападники.

Не можемо сперечатися, що були шанси в них забити, але і у нас також вони були. У перерві я просив гравців бути психологічно сильними.

І у другому таймі не втрачати зосередженості, бо ми програвали.

Ми зробили все тактично грамотно і провели хорошу гру. Правда, двоє-троє гравців могли зіграти і краще. Але загалом я хочу їм подякувати, це був перший крок до Ліги Європи і я радий, що ми його зробили.

- Ви нервувалися перед грою. Це означає, що «Карпати» для вас сильний суперник? І чи нервувалися ви, коли почали програвати?

- 2:0 - дуже небезпечний результат. Ми бачили, що коли «Карпати» забили, то ніби отримали порцію кисню. Але я сказав гравцям, що матч триває, поки м’яч на полі.

У будь-яку секунду можна все змінити. І коли ми зрівняли рахунок, то «Карпати» втратили кисень. Психологічно для нас було важливо забити.

- З ким би ви хотіли зіграти у групі?

- З великими командами. Це буде подарунок для наших фанатів. У Греції, знаєте, зараз криза, важке життя, тому кожна гра, кожна перемога це свято для наших фанів.

Наостанок я б хотів подякувати Луческу, він поділився інформацією, як грати з «Карпатами».