25 серпня 2011 09:48

Лига Европы. 4-й отборочный раунд. Ответный матч. "Карпаты" - ПАОК. Ласло Болони: "Сделаем все, чтобы не пропустить"

Ласло БОЛОНІ, головний тренер ПАОКа:

- Вітання усім присутнім та усім українцям з Днем Незалежності. Були сьогодні в місті, бачили багато молоді, але ми приїхали до Львова, щоб грати в футбол і щоб виконати поставлене завдання - вийти в групу Ліги Європи, - цитує Інформаційний центр клубу.

- Моя філософія полягає в тому, щоб не зупинятися на досягнутому, а продовжите те, що ми почали у Греції. Я не думаю, що обидві команди щось змінять. Хіба що тепер ми знаємо один одного краще.

Ну, варто також сказати і про втрати, вони є в обох командах. Мені доведеться змінити кількох гравців - є дискваліфікації, травми... Але в стратегії ми нічого не змінимо, будемо робити все, щоб продовжити другий матч в такому ж дусі.

- Як плануєте дати раду собі з кадровими втратами?

- Кількох гравців справді не буде, але ми можемо розраховувати на тих, кого не було в першій грі. Саме від них я очікую силу духу, організованість та вірю в їхній досвід.

- У вас чотирирічний контракт з ПАОКом...

- Давайте не будемо говорити про контракти. Я знаю, що завтра в мене гра і я готовий зробити результат.

- Кого з гравців «Карпат» ви можете виділити?

- Всі небезпечні.

- Все ж, кого ви б виділили?

- Тренера.

- Чи вже знаєте склад на гру?

- Точно знаю вісьмох гравців, вагаюся з дев’ятим. Але треба, щоб було одинадцять.

- Як ви підбадьорюєте гравців, які не потрапляють до стартового складу?

- Всі хочуть грати. Ті, хто не виходить на поле, подекуди сумні, агресивні, нервові. Завтра у багатьох з’явиться шанс, наприклад, в Малезаса. Бо не буде Контрераса, Гарсії.

Нехай доводить, на що він здатний. Від нього та й від усіх інших я хочу переможного духу, хочу, щоб вони показали концентрацію. 2:0 - це хороший результат, але він і небезпечний.

- Статистика свідчить, що у 85% до наступного раунду виходить команда, яка перемагала у першій грі 2:0. Зважаючи на це - ви будете грати на нічию?

- Нічия - це добре. Але ми будемо намагатися забивати і зробимо все, щоб не пропустити.