19 серпня 2011 09:58

Ласло Болони: "Впереди - игра во Львове"

Тренер ПАОКа після матчу відповів на питання журналістів.

- Рахунок зараз 2:0 на нашу користь, але запевняю - гра ще триває. У Львові на нас чекає дуже важкий виїзний матч. У першому таймі наші гравці не мали можливості забити м’яч, вони його просто не отримували. Вони отримували погані паси, але навіть в цих моментах я чекав від них набагато більшого.

У середній лінії розташування гравців на полі були помилкові. Після того, як ми повели у рахунку, я чекав від хавбеків більш потужної гри. Чекав, аби вони грали в чотири гравця у середній лінії, але Лазар грав надто близько до воріт суперника.

Він і Гарсія зіграли не так, як я хотів. Але Гарсія дуже технічний гравець, він заслуговує на те, щоб грати у нашому клубі, і він ще не раз покаже себе у нашій команді. У другому таймі ми зіграли тактично набагато краще, навіть незважаючи на кілька поганих епізодів.

- Захист ПАОКа у попередніх іграх оборонявся дуже пасивно. Нині ж навпаки. Чому так сталося?

- Не знаю. Чи це впливала атмосфера на трибунах, чи просто гравці грали краще, аніж в попередніх матчах… Я їм завжди щось раджу, хочу щось змінити у грі, аби вони краще контролювали м’яч, були агресивнішими у нападі.

- Ви віддали «Карпатам» ініціативу свідомо, чи гості самі її перехопили?

- «Карпати» краще контролювали м’яч. Ми знаємо, що у цієї команди хороший півзахист, їхні гравці набагато швидші, ніж наші футболісти, тому це не було сюрпризом для нас.

- Що значить для вас сьогоднішня перемога?

- Я дуже тішусь тим, що команда за таких важких обставин сьогодні перемогла 2:0. Я радий за Контрераса, який повернувся до гри, перші 10 хвилин гри дуже за нього хвилювався, не знав, чи зможе він зіграти до кінця.

Радий я за Лазара, який показав дуже хорошу гру. Але це все емоції, навіяні матчем, вони пройдуть, коли команда приступить до звичної щоденної роботи.

- Чи потребує ваша команда змін - тактичних і кадрових?

- Те, що Атанасіадіс забив гол, не значить, що команда не потребує гравців у нападі. Зараз починається чемпіонат Греції, і важко сказати, що буде на фініші. Мушу щодня працювати з лінією нападу, щоб шукати нові варіанти гри в атаці.

- ПАОК продемонстрував нині, що може грати у кращий футбол. У трьох офіційних матчах команда не пропустила жодного голу, причому від команд, які вже почали виступи у своїх національних чемпіонатах. Які причини цього?

- Ми грали сьогодні не дуже гарно, але достатньо непогано. Ми втримали рахунок 2:0, що є не дуже добре, але і непогано. Звісно, якби на нашому місці був, скажімо, «Інтер», то казали б, що рахунок надто малий. Так, 7:0 це гарно, але рахунок 2:0 ще не забезпечує нам перемогу у двох матчах.