Автор: fcdimati
Зареєстрований: 14.08.2011
Останній візит: 08.05.2012
14 серпня 2011 18:59
23

Оцінка Миколі Несенюку

 Всім доброго вечора. На вашому сайті вирішив помістити свій блог за порадою однієї людини. Всі Ви знаєте Несенюка, Але не всі Ви знаєте, що він, ще й хам

На нашому сайті одна людина занурилася в блогосферу, і з подивом дізналася, що сайт відвідують тридцять тисяч осіб.І цьому пану стало дивно, чому всі ці люди не ходять на стадіон!?Мабуть ви здогадалися

, що мова піде про Миколу Несенюка.

Коли так звана посадова особа пише блог на сайті і не один, то ми очікуємо дискусію, правильно я міркую, ми очікуємо відповідей на запитання, але маємо, що маємо. Скажіть, чим керується людина яка пише блог, і потім зникає, просто ігноруючи запитання!?Це не нормально. Вже набридло говорити про Несенюка. Просто хочу провести голосування!)Чи задовольняє вас Микола Несенюк на посаді директора департамента по роботі з ЗМІ та вболівальниках!?Дайте оцінку його роботі шановне товариство!

І так моя оцінка Несенюку за його роботу дуже погано.

 

П.С, Микола сподіваюсь прочтитаєте блог, і зробите висновок.

ДАйте свою оцінку його роботі. навіяно його блогом, який нижче 

________________________________________________________________________

Занурившись у блогосферу я із подивом дізнався про кілька речей. Зокрема про те, що на цей сайт щодня (!) заходять як мінімум тридцять тисяч мешканців Києва. Якби на футбол ходив хоча б кожен другий, то стадіон "Динамо" був би завжди заповнений по вінця. На практиці це вигладає так, що людина уболіває за комунду віртуально, хоч проблем прийти на стадіон хоча б сьогодні у Києві немає. Це, до речі, і про афіші та біллборди, які я не хочу виготовляти та розвіщувати. Якщо ви, ті, хто живе у Києві і щодня заходить на сайт уболівальників "Динамо", не йдете на стадіон, то по-вашому тьотя Таня, яка побачить афішу по дорозі з базару усе кине і побіжить? Тож ганьба вам, шановні користувачі сайту. Як з вами слід працювати щоб ви пішло на стадіон? На руках вас заносити? Звідси ж і тема цього блогу.

Я вихований так, що відповідаю за свої слова, підписуюсь своїм справжнім імям і прізвищем і спокійно дивлюсь у вічі співрозмовнику. Чому я маю бути ввічливим до засранця, який заховавшись за "ніком" пише на мене усяку фігню і звинувачує у тому, чого я не робив? У часи мого дитинства такі особи писали на стінках громадських вбиралень і тікали звідти тоді, коли люди приходили робити у вбиральні те, для чого вона призначається.

Водночас я розумію, що за кількома десятками чи сотнями засранців, на сайті є тисячі серйозних людей, заради діалогу з якими я і завів цей блог. Тому відповідати тепер буду лише реальним людям, у яких є імя і прізвище. Пишіть, підписуйтесь, будемо зідзвонюватись, списуватись, зустрічатися і разом допомагати улюбленій команді. Якщо вам такі дорогі ваші "ніки", пишіть поруч свої справжні імена. Це не страшно, повірте. Коли ми жили колись без "ніків" і не боялися відповідати за свої слова, трава була зеленішою, горілка міцнішою, сонце теплішим, люди більш щирими. І "Динамо" тоді теж грало краще.

Чекаю на футболі.

 

Ну, допустим, поставлю я Несенюку негативную оценку. И?.. Что дальше? Что от этого изменится? Суркис незамедлительно его уволит? Нет! Цель блога?