12 серпня 2011 20:49

Группа ТРК "Украина" планирует запустить телеканал "Спорт"

Група «Україна» подала п'ять заявок на конкурс на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальних телемережах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із загальнонаціональним покриттям.

Зокрема, йдеться про канали під логотипами «Україна», «Кіноточка», «Новини», «НЛО-ТБ» та «Спорт». Останні чотири канали - нові. 

Як вже повідомляла ТК, «Україна» планувала запустити кіноканал восени 2010 року. Однак згодом керівник відділу стратегічного планування медіагрупи Іван Букреєв зазначив, що формат нового каналу ще обговорюється і менеджмент визначаються з тим, чи буде запущений найближчим часом саме кіноканал. «Група розглядає різноманітні рішення. Це не лише кіноканали, є маса інших форматів. У нас не стоїть завдання випустити кіноканал до певного числа. Ми маємо нарощувати аудиторію і шукати ніші, які цікаві глядачам і цікаві нам з точки зору бізнесу», - сказав він.

Нагадаємо, на конкурс виставлено 28 каналів у чотирьох мультиплексах із загальнонаціональним покриттям. У цій категорії надійшло 59 заяв від 54 телерадіоорганізацій, які розглядатимуться в понеділок, 15 серпня.