27 березня 2011 16:02
2

U-17: украинцы теряют шансы на успех

Німеччина U-17 − Україна U-17 − 2:0

Голи: 1:0 Перрей (10), 2:0 Єшил (31).

Україна: Сарнавський, Савченко, Дуць, Іоша, Бігус (Шишка, 41), Гришин, Васильєв, Череда, Гемега, Хобленко, Савчук (Хльобас, 53).

Попередження: Хобленко (21), Хльобас (76).

Збірна Німеччини впевнено обіграла українців у 4-й групі елітного раунду відбірного турніру чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років. Обидва м'ячі в Дюссельдорфі були забиті до перерви. У підсумку команда України втратила шанси на продовження боротьби.

Рахунок був відкритий на десятій хвилині: Левент Айчічек пробив зі штрафного, після чого м'яч, зачепивши Ігоря Дуця, потрапив до Ніко Перрея, і той переправив його у ворота Богдана Сарнавського. Другий гол команда Штеффена Фройнда забила за дев'ять хвилин до перерви, коли Нільс Кашнер пройшов по правому флангу, знайшов передачею Самеда Єшила, який із другої спроби переграв голкіпера українців.

Гості єдиний небезпечний момент створили на 71-й хвилині, коли зі штрафного пробивав Валерій Гришин. Втім, у цьому епізоді зі своїми обов'язками чудово впорався Одіссеас Влаходімос. У результаті збірна Німеччини лідирує в групі з відривом від найближчого переслідувача у три очки. Якщо німці у вівторковому поєдинку зі швейцарцями наберуть хоча б один бал, то стануть переможцями групи. Що стосується збірної України, то вона в зустрічі з Туреччиною буде битися за перші очки в турнірі.

«Думаю, моя команда провела чудовий матч. Ми створювали гольові моменти і виглядали дуже добре», − заявив наставник збірної Німеччини Фройнд. − Перемога закономірна. Його візаві Юрію Морозу залишалося тільки розвести руками: «Шкода, що програли, однак Німеччина − суперник без слабких місць. Це дуже сильна команда, і ми раді, що нам випала можливість зіграти проти неї і показати не найгірший футбол».

Еліт-раунд ЧЄ-2011 (U-17). Група 4
24 березня. Швейцарія − Україна − 1:0, Німеччина − Туреччина − 2:0.
26 березня. Німеччина − Україна − 2:0, Туреччина − Швейцарія − 2:1.

а вообще расстраивает, что во всех возрастах очень часто проигрываем сухо. с детства отсутствует организация игры и умение забивать голы.
Ешил :)