19 березня 2011 12:57

Тернопольская "Нива" обзавелась новым тренером

Новим головним тренером тернопільської "Ниви" став Ігор Біскуп, допомагати йому буде Роман Мацюпа, який обійняв посаду начальника команди. Це стало відомо після зустрічі у вузькому колі голови ОДА Валентина Хоптяна з футбольним активом області, повідомляє fcnyva.te.ua з посиланням на газету "Номер Один".

Наразі, щоб дограти сезон-2011/11, влада пообіцяла віднайти 650 тис. грн. Куратором від влади за раціональним витрачанням коштів доручено бути гуманітарному заступнику голови ОДА Петрові Гочу та відомому бізнесмену, без п’яти хвилин голові Збаразької РДА Автанділу Мдінарадзе.

Окрім Біскупа та Мацюпи, у штаті команди передбачено посаду адміністратора, яким буде Іван Білоус, та лікаря. До виконання медичних функцій планується залучити Іллю Семіоніді, який довгі роки працював у «Ниві».

Також оперативно вирішено питання з транспортом - на початках для виїзних матчів залучатиметься автобус обласної філармонії. Важче питання з навчально-тренувальною базою в селі В. Гаї. Навколо неї останнім часом велися судові тяжби.

За інформацією, якою володіє «Номер один», суддівське рішення прийнято на користь обласної ради, відповідно приміщення бази стало комунальною власністю облради. Щоправда, остаточно не врегульовані всі нюанси по базі, а тому питання з помешканням для приїжджих футболістів відкрите.

Відомо, ще Ігор Біскуп формує список футболістів - потенційних гравців «Ниви», і вже на 16 березня запланував розпочати підготовку до другої частини чемпіонату. Нагадаємо, що весняна частина першості для «Ниви» розпочнеться 14 квітня виїзним матчем з «Бастіоном» з Іллічівська (Одеська область).