21 січня 2011 17:14
1

Официальное заявление УЕФА по делу Марангоса

Генеральний прокурор Кіпру закрив справу, пов'язану зі звинуваченнями Спіроса Марангоса відносно призначення України та Польщі господарями ЄВРО-2012 - про це йдеться в офіційній заяві УЄФА з цього приводу.
 
УЄФА радий звістці про те, що генеральний прокурор Республіки Кіпр постановив закрити справу, пов'язану зі звинуваченнями громадянина цієї країни Спіроса Марангоса відносно рішення Виконавчого комітету УЄФА від 2007 року, згідно з яким Україна та Польща були призначені приймаючими асоціаціями ЄВРО-2012.
 
Європейський футбольний союз задоволений, що в ході розслідування поліції не було виявлено жодних доказів чи інформації, які б підкріплювали звинувачення пана Марангоса. Керівний футбольний орган Європи, зокрема, вітає підтвердження того, що всі звинувачення у корупції чи хабарництві, висунуті паном Марангосом проти УЄФА та його членів стосовно призначення приймаючих країн ЄВРО-2012, визнані повністю необґрунтованими.
 
Окрім того, УЄФА взяв до уваги вибачення пана Марангоса, яке він зробив у письмовій заяві правоохоронним органам Кіпру через ситуацію, яка виникла в результаті його слів.
 
Нагадаємо, що 29 жовтня 2010 року УЄФА офіційно подав юридичну скаргу до Швейцарського кримінального суду на пана Спіроса Марангоса, який зробив необґрунтовані заяви, що ставили під сумнів прозорість голосування в 2007 році під час обрання країн-господарів ЄВРО-2012. Справа й досі залишається відкритою.

Происки лысого харьковского питекантропа спаривающегося с данецкой братвой детектед.