5 січня 2011 09:53
11

Гендиректор Премьер-лиги: "Данилов не пришел на собрание участников Премьер-лиги, потому что осваивает английский язык"

Наш сайт вже повідомляв про те, що сьогодні відбулися загальні збори учасників Прем’єр-ліги. Проте, через відсутність кворуму, жодне із запланованих питань не було розглянуто.

На зустрічі представників клубів був присутній генеральний директор Прем’єр-ліги Єфремов Олександр Андрійович, який після завершення засідання дав свій коментар

- Для мене стало несподіванкою відсутність представників львівських «Карпат» та запорізького «Металургу». Я гадаю, що з ними попрацювали, адже «Карпати» заявили, що вони не можуть так швидко приймати рішення. Вони хочуть відстоювати свої інтереси і не хочуть, щоб ними маніпулювали і таке інше. Це все красиві слова, красиві фрази.

- А хто це вам казав?

- Петро Петрович Димінський

- Ви йому вже дзвонили?

- Я йому сьогодні дзвонив. Навіть вчора, коли він мені почав говорити, що ми, напевно, поспішаємо зі зборами. А чого поспішаємо? Всі роблять і ми робимо. Ми потерпаємо від федерації більше всіх, нам потрібно відстоювати свою позицію. Димінський виклав свою позицію, вони так вирішили…

- Вони сказали, що просто не приїдуть?

- Запоріжжя прислало сюди свого представника, але він не доїхав до місця засідання. Я так гадаю, що ці люди, які сюди приїхали на чолі з Рабіновичем, подумали собі, що якщо буде 11 представників, то треба якимось іншим чином зривати збори, а якщо не буде, тоді просто збори визнають нелегітимними. Формально, ми могли би провести ці збори. Вони були присутні в залі, в нас немає реєстрації. Всі сіли за столи…

- Що ви робили, коли вони пішли?

- Ми сіли і поговорили, що можна проводити збори, а можна не проводити. Але якщо б ми провели ці збори, то ми б мали багато різного клопоту, адже було б багато позовів, що ми порахували «мертві душі», хоча можна було порахувати, що вони не голосували, десять голосів було б за, четверо не голосували, і два відсутні. Але вирішили, що краще збори перенести на більш пізніший термін, зберемося і проведемо повноцінні збори.

- Чому так швидко зібралися, 4 січня? І чому не було Данілова?

- Данілов запланував поїздку. Він опановує мову.

- Куди він поїхав, у яке відрядження?

- До англомовної країни. Це його справи, вони службові і його…

- Це особисті справи, так?

- Ні, йому потрібно було по роботі поїхати, тому що він багато спілкується з ПФЛ та УЄФА. Зараз він майже вільно спілкується англійською мовою. Так що він це робить для роботи, але за власні кошти .

- Тобто поїхав вчитися?

- Він давно вже вчиться і в нього там семінар. Це його справа, ми готові були відповісти на всі запитання. А чому так швидко? Всі так роблять, аби пошвидше.

- У Верховній Раді всі серйозні питання, які виносяться на розгляд, проходять усілякі погоджувальні ради.

- Ми погоджували ці питання. Хіба ми збори зібрали за один день? Збори у нас збираються мінімум за 10 днів до дати його оголошення. В нас було більше 20 днів, ми опрацювали порядок денний, який згодом був затверджений. Оскільки багато президентів клубів під час різдвяних канікул не були в Україні, то ми вирішили обмежитися тими питаннями, які у нас є на сьогодні. Для нас було дуже важливим визначити новий склад дирекції, позицію стосовно Григорія Михайловича Суркіса та його поведінки на останньому Конгресі, коли він його не закрив та просто «зґвалтував», починаючи з того, що вони нарахували там чи то 49, чи 51, чи 56, чи 62 голоси, а виявилося, що за включення у порядок денний питання «про недовіру Суркісу» проголосувало 85 чоловік. Вони цю цифру свідомо приховували і усвідомлювали, що на впливових осіб з ФІФА та УЄФА, ця цифра може дуже подіяти і вони будуть по іншому себе вести. А 45, 56 – це лише менше ніж пів зали.

Я вважаю, що сьогодні ми отримали урок, як себе вести. Проти нас діють грубо, потужно, а ми ведемо себе коректно.

Мені сподобалася заява Рабіновича, який розповідав про те, що Прем’єр-Ліга, устами Данілова, не буде брати гроші, але бере і вимагає від них. Щоб проводити чемпіонат гроші треба, чи не так? Потрібно оплатити роботу арбітрів, делегатів та інспекторів. Обслуговування одного матчу для команди обходиться в 64 тис. гривень. До того ж, Прем’єр-Ліга повинна функціонувати, для цього теж треба кошти. Ті клуби, які з нами підписали угоду, перераховують нам гроші , а пул Ігоря Валерійовича Коломойського захотів жити самостійно. Нехай собі живе самостійно, хоча це погано, але потрібно платити за участь у чемпіонаті. А так виходить, що на хребтах тих 11 клубів, інші 5 клубів жирують, не копійки за суддівство не платять, а в нас борги перед арбітрами зростають . Крім того, ми двічі на рік вивозимо арбітрів на досить коштовні збори . Зараз буде збір в Туреччині, який обійдеться в 1,2 млн. євро. З приходом Колліни значно почастішали тестування фізичного стану арбітрів, які проходять із залученням фахівців і апаратури. Одне таке тестування коштує 250 тис. гривень, а їх треба чотири рази за рік проводити. Тобто ми на суддівство, крім оплати за арбітраж матчів, витрачаємо ще близько 5 млн. гривень на підвищення кваліфікації арбітрів. А пан Рабінович говорить, що вони нам нічого не винні.

- Непорозуміння.

- Ні, це не непорозуміння. Це є жорстка конфронтація аби не існувала Прем’єр-Ліга. Сьогодні вони зробили перший крок для того, щоб ми не могли нормально функціонувати.

- Коли наступного разу можна буде скликати збори?

- Мінімальний термін складає 10 днів. Нам тягнути далі нікуди, тому за 12-13 днів ми проведемо нові збори.

- Який буде порядок денний на майбутніх зборах?

- Він буде ширший. Але і сьогоднішні питання на ньому обов’язково будуть. Треба викласти свою позицію по «питанню Григорія Суркіса». Чому викладають свою позицію обласні федерації, де взагалі немає футболу, а Прем’єр-Ліга, яка потерпає від свавільних дій ФФУ, повинна чекати, щоб за неї це зробили? Прем’єр-Ліга повинна бути активною у цьому протистоянні, у цій боротьбі. Ця боротьба справедлива і правильна. Ми не є заангажованими. Я працюю півтора роки у Прем’єр-Лізі, до цього працював у футбольному клубі, я знаю який є тиск ФФУ на організації, і як це можна робити. Практично, ми півтора роки весь час воюємо.

- На следующем собрании будут четко высловлены претензии к Григорию Михайловичу? В чем причина того, что Премьер-Лига хочет, чтобы он был снят?

- В том, что он сегодня есть тормоз развития футбола в Украине. Примеров? У меня таких лично есть пару папок, и это только за те полтора года, которые я работаю в Премьер-Лиге.

- А конкретнее?

- Это человек, который не дает нормально развиваться футболу в Украине.

- У Премьер-Лиги есть человек, который мог бы занять пост президента ФФУ?

- У Премьер-Лиги, как организация, нет таких кандидатов. А у Премьер-Лиги, как огромная, объединяющая много людей институция, конечно есть. В любом большом городе есть достойные люди. Григорий Михайлович начинал свой путь в футболе, будучи далеко не таким маститым, он просто стал таким маститым, но уже перезрел.

Не ну он клоун.... я это вью смотрел, запись есть на других сайтах, он в глаза не смотрит.... дергается.... видно, что лжет! Причем тупо! На вопросы не отвечает.... Рабик сказал, что данила укатило в США, а этот деятель - англомовна крайина :) Не ну не клоун? А на баль(языком)чёса смотреть пративно.... как он перед конгрессом показывал "чистые лужайки" возле ДФ? А сколько уже было сказанно, что перед конгрессом почти все стороны собрались на Банковой и там клятвенно обещали обойтись "без мордобоя"? Короче.... всем нам осталось учить Историю, Географию, Язык. 1. Историю Данэцкай Руси. 2. Географию Донецкого княжества (от Сяну до Дону). Столица - Даньецьк. 3. Язык донецкий. Выдержки из учебникарусского-данецко языка: Женщина - чувиха. Президент - пахан. Олигарх (богатый человек) - татарин. Выборы - гоп-стоп. ........
"Тупий та ще тупіший"- фільм такий був давно, а назва актуальна і сьогодні :)))))
Нет слов! Посмотрите на эту рожу! Если ГМС тормоз, то что ТЫ сделал для нашего футбола? - Ні, йому потрібно було по роботі поїхати, тому що він багато спілкується з ПФЛ та УЄФА. Этот Ефремов хоть понял сам, что говорит? Это Данилов с ПФЛ по английски говорит???? Курам насмех! Данилов сам собрал и сам не явился. Опановувати мову он может и в другие дни. ФФУ нужно немедленно забрать чемпионат у ПЛ, а ее саму разогнать.
Какая тупость.
"Формально, ми могли би провести ці збори." "Куди він поїхав, у яке відрядження? - До англомовної країни. Це його справи, вони службові і його…" "А чому так швидко? Всі так роблять, аби пошвидше." "- А конкретнее? - Это человек, который не дает нормально развиваться футболу в Украине." "- У Премьер-Лиги, как организация, нет таких кандидатов. А у Премьер-Лиги, как огромная, объединяющая много людей институция, конечно есть." Как после таких слов можно вести диалог с человеком? Там же логика железная... По ходу дядька по молодости автором у Петросяна подрабатовал. Правильно ГМС их доит, таких же грех не разводить.
А заметили, что последние пару абзацев идут на русском? Их дописали после?
Какой же пещерный уровень... Даже страшно. За нашу страну...
Surkis is evil. The world community, help! И ради изучения одной фразы, необходимой ему для работы, он поехал на семинар изучать язык????? Этот Данилов даже тупее, чем я думал.
- На следующем собрании будут четко высловлены претензии к Григорию Михайловичу? В чем причина того, что Премьер-Лига хочет, чтобы он был снят? - В том, что он сегодня есть тормоз развития футбола в Украине. Примеров? У меня таких лично есть пару папок, и это только за те полтора года, которые я работаю в Премьер-Лиге. - А конкретнее? - Это человек, который не дает нормально развиваться футболу в Украине. ------- Вот это бред, неужели люди верят этому. Ему прямым текстом попросили назвать хоть один мотив... в чем не прав Суркис, он не может, и никто не может! Идиотизм! Паразиты! Таких людей противно носить земле украинской.
Вот старпёр зажравшийся... Давно пора провести в УПЛ международный аудит...