10 жовтня 2010 00:02
10

Павел ЯКОВЕНКО: "Отложим поздравления до вторника..."

- Не треба мене вітати з перемогою над голандцями. У нас попереду ще 90 хвилин у Києві, тому давайте почекаємо. Так, наші футболісти добре виконали свою справу в Ротердамі, але ще нічого остаточно не вирішено. Вітання відкладемо до вівторка…

Футболісти виконали установку на гру – і це найголовніше. Ми вивчили голандську команду, і вона, до речі, зіграла у тому ключі, на який ми розраховували. Дуже добре, що вдалося відзначитися на початку матчу. З іншого боку, ви самі бачили, що реалізація у нас накульгувала, адже могли забити ще не один гол.

Та все ж хотів би подякувати хлопцям за самовіддачу. Чи може ця команда замінити т теперішніх гравців національної збірної України? А я і не сумніваюся, що чимало футболістів, які грали у Ротердамі, виступатимуть невдовзі в головній команді країни. І тим більше, зможе допомогти на Євро-2012.

спасибо за игру удачи в Киеве
Господи, дай Суркісам розуму! Тільки Яковенко і ніяких там Блохінів і Лужних. А розумні люди давно писали про це!http://gazeta.ua/index.php?id=355537
ДЯКУЮ. Давно мене на радувала ні збірна України, ні Динамо. Обов'язково прийду у вівторок на матч. Мені так бачиться: після євро-2011 Яковенко разом зі своєю молодіжкою(тобто її лідерами) приєднається до національної команди, тандем Калітвінцев-Яковенко наробить шуму ще на Євро-2012, от побачите.
Спасибо ребята за ИГРУ!!!!!!!! Ще не вмерла Україна...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЯКОВЕНКО - РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!!
Просто нет слов! Спасибо, Паша! Лучшего украинского коуча в ДК! Причем срочно))))
Спасибо за матч! Спасибо за команду!
Просто супер!
Спасибо Паша! отдельное спасибо за честность в комментариях.. эх реализация
Молодец!!! Браво!!! Умница!!! Приятно было смотреть футбол за последнее время, СПАСИБО ВСЕМ!!!
Сховати
Во! Во! Приятно смотреть футбол! Есть - КОМАНДА! Есть - ИГРА!